تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
سردر

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 4,415
» آخرین عضو: امیرحسین
» موضوعات انجمن: 92,130
» ارسال‌های انجمن: 199,125

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 698 کاربر آنلاین هستند.
» 0 عضو | 695 مهمان
Applebot، Google، Yandex

آخرین موضوع‌ها
هستی نادری سوال چهارم
انجمن: برنامه سازی تحت وب - پنجشنبه از ساعت 10 تا 13
آخرین ارسال توسط: hasti naderi
6 ساعت پیش
» پاسخ: 0
» بازدید: 21
هستی نادری سوال سوم
6 ساعت پیش
» بازدید: 23
هستی نادری سوال دوم
6 ساعت پیش
» بازدید: 25
هستي نادري سوال اول
6 ساعت پیش
» بازدید: 24
هستی نادری فایل ارائه امن...
6 ساعت پیش
» بازدید: 20
هستي نادري سوال چهارم
انجمن: آشنایی با سرویس دهنده اینترنتی - جمعه از ساعت 10 تا 12
6 ساعت پیش
» بازدید: 17
هستی نادری سوال سوم
6 ساعت پیش
» بازدید: 22
هستی نادری سوال دوم
6 ساعت پیش
» بازدید: 21
هستی نادری سوال اول
6 ساعت پیش
» بازدید: 22
هستی نادری فایل ارائه فیب...
6 ساعت پیش
» بازدید: 18

نمای فایبر سمنت - نمای سمنت برد
ارسال کننده: zibadesignco - 07-07-2024, 01:53 PM - انجمن: گفتگوی آزاد - پاسخ (2)

امروزه تخته‌های فایبرسمنت در صنعت ساخت و ساز و زیبا‌نمایی بسیار رایج شده‌اند. زمانی که در بنای شما سرعت و کارآمدی مهم باشد، یکی از بهترین گزینه‌ها این تخته‌ها هستند. البته هنوز اکثر مردم اطلاعات دقیقی از اینکه فایبرسمنت چیست ندارند و بیشتر به‌دلیل زیبایی ظاهری جذب آن می‌شوند.
فایبرسمنت کامپوزیتی است که از سیمان، الیاف و مواد پرکننده معدنی است که به آن استحکام، دوام و انعطاف‌پذیری قابل توجهی می‌دهد که می‌توان آن را به‌صورت مستقل یا همراه با تخته سه‌لا در ساختمان‌سازی استفاده کرد. این مواد در برابر آتش، آب و موریانه‌ها بسیار مقاوم هستند و به همین دلیل به گزینه‌ای ایده‌آل برای ساخت نماهای باکیفیت و ماندگار تبدیل شده‌اند.
نمای فایبر سمنت ، که به‌عنوان سمنت برد نیز شناخته می‌شود، به‌سرعت به یکی از محبوب ترین گزینه‌ها برای پوشش خارجی ساختمان‌ها تبدیل شده است. استفاده از فایبر سمنت مزایای متعددی نسبت به مصالح سنتی نما مانند آجر، چوب و سنگ ارائه می‌دهد و آن را به انتخابی جذاب برای طراحان و مالکان ساختمان تبدیل می‌کند.

چاپ این مطلب

نمای لوور - لوور نما ساختمان - زیبا دیزاین
ارسال کننده: zibadesignco - 07-07-2024, 01:49 PM - انجمن: گفتگوی آزاد - پاسخ (2)

نمای لوور یا سایبان آلومینیومی در حقیقت نوعی پنجره و یا سقف با تیغه های زاویه دار افقی یا عمودی با انواع متریال آلومینیوم ، فلز و چوب میباشد که ضمن زیبایی در نمای ساختمان از تابیدن مستقیم نور به داخل ساختمان جلوگیری نموده و ضمن ایجاد زیبایی در نمای ساختمان و گردش مناسب هوا در محبث بهینه سازی انرژی ساختمان و نمای ساختمان نیز بسیار موثر است . نمای لوور یا شیدر آلومینیومی به عنوان پوسته دوم نمای ساختمانی محسوب می شود . همچنین لوورها به عنوان عایق صوتی در اماکنی که دارای آلودگی صوتی هستند نیز استفاده میشود

چاپ این مطلب

ركن الارض للمقاولات
ارسال کننده: mostafashaban1 - 07-07-2024, 04:46 AM - انجمن: هنرمندان ، شاعران و فرهیختگان فرهنگی - بدون پاسخ

شركة عزل أسطح: الحل الأمثل لحماية منزلك من العوامل الخارجية
في عالمنا اليوم، يواجه العديد من المنازل والمباني تحديات كبيرة نتيجة العوامل الجوية المختلفة، مثل الأمطار الغزيرة، الحرارة الشديدة، والرطوبة. لذلك، يعد عزل الأسطح من الأمور الضرورية لضمان حماية المباني وزيادة عمرها الافتراضي. شركة عزل اسطح توفر الحلول المثالية للتصدي لهذه التحديات من خلال تقنيات وأساليب حديثة تضمن أفضل النتائج.
أهمية عزل الأسطح
حماية المباني: يساعد العزل في حماية المباني من تسرب المياه والتلف الناتج عن الرطوبة. هذا يساهم في الحفاظ على هيكل المبنى ويمنع تكون الفطريات والعفن.
تحسين كفاءة الطاقة: يعمل العزل على تقليل استهلاك الطاقة من خلال الحفاظ على درجة حرارة مستقرة داخل المبنى، مما يقلل من الحاجة إلى استخدام أجهزة التبريد والتدفئة بشكل مفرط.
زيادة الراحة: يوفر العزل بيئة داخلية مريحة من خلال منع تسرب الحرارة والبرودة، مما يجعل المبنى أكثر راحة للسكن والعمل.
تقنيات العزل المستخدمة
تستخدم شركة عزل فوم حراري مائي مجموعة من التقنيات الحديثة لضمان أعلى مستوى من الكفاءة. من بين هذه التقنيات:
العزل بالمواد الرغوية: يعتبر هذا النوع من العزل فعالاً للغاية في منع تسرب المياه والحرارة. يتم رش المواد الرغوية على سطح المبنى لتكوين طبقة عازلة متينة.
العزل بالمواد العاكسة: تستخدم المواد العاكسة لتقليل امتصاص الحرارة من الشمس، مما يحافظ على درجة حرارة منخفضة داخل المبنى.
العزل بالبلاط العازل: يتم تركيب بلاط عازل خاص على سطح المبنى، وهو مصمم ليكون مقاومًا للماء والحرارة.
كيفية اختيار شركة عزل أسطح مناسبة
الخبرة والكفاءة: من المهم اختيار شركة ذات خبرة واسعة في مجال عزل الأسطح. تحقق من سجل الشركة وأعمالها السابقة لضمان كفاءتها.
استخدام المواد العالية الجودة: تأكد من أن الشركة تستخدم مواد عزل عالية الجودة ومعتمدة لضمان الحصول على أفضل النتائج.
الضمانات والخدمات اللاحقة: اختر شركة تقدم ضمانات على أعمالها وتوفر خدمات صيانة دورية لضمان استمرارية فعالية العزل.
فوائد التعاون مع شركة عزل الأسطح
توفير شركة عزل هنجر بالفوم التكاليف على المدى الطويل فعلى الرغم من أن تكلفة العزل قد تبدو مرتفعة في البداية، إلا أنها توفر الكثير من التكاليف المستقبلية من خلال تقليل حاجتك لإصلاحات وصيانة المبنى، وتقليل فواتير الطاقة.
تحسين قيمة الممتلكات: يعزز العزل الجيد قيمة المباني ويجعلها أكثر جاذبية للمشترين أو المستأجرين المحتملين.
الحفاظ على البيئة: من خلال تقليل استهلاك الطاقة، تساهم في تقليل الانبعاثات الكربونية وحماية البيئة.
شركة عزل أسطح بالفوم تعد شريكًا أساسيًا في حماية منزلك أو مبناك من العوامل الخارجية الضارة. من خلال تقديم حلول عزل متكاملة وفعالة، تضمن هذه الشركات الحفاظ على هيكل المبنى وزيادة كفاءته الطاقية، مما يعزز من راحة وسلامة السكان. إذا كنت تبحث عن أفضل شركة عزل أسطح، فتأكد من اختيار شركة تتمتع بالخبرة والسمعة الطيبة لضمان الحصول على أفضل النتائج.
المصدر : ركن الارض للمقاولات

چاپ این مطلب

Exclamation تبریک به دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب و خواسته های اهالی ورزش از رئیس جمهور
ارسال کننده: supervisor - 06-07-2024, 06:30 PM - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

تبریک به دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب و خواسته های اهالی ورزش از رئیس جمهور

پایگاه خبری آی تی فوتبال (اطلاعیه)
انتخاب جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان، به عنوان رئیس‌جمهور منتخب ملت را تبریک عرض می‌نمایم. امیدوارم که در دوره جدید ریاست جمهوری، شاهد تحولات مثبت و سازنده‌ای در عرصه‌های مختلف کشور باشیم. یکی از حوزه‌هایی که نیاز به توجه ویژه دارد، ورزش جوانان است. ورزش به عنوان یکی از ارکان اصلی سلامت و نشاط اجتماعی، می‌تواند نقش بسزایی در توسعه پایدار کشور ایفا کند.
دلایل اهمیت توجه به ورزش و جوانان و رفع کاستی های این حوزه:
۱. سلامت جسمی و روانی: ورزش منظم به بهبود سلامت جسمی و روانی جوانان کمک می‌کند و از بیماری‌های مختلف پیشگیری می‌نماید.
۲. پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی: ورزش می‌تواند جوانان را از مشکلات و معضلات اجتماعی مانند اعتیاد و بزهکاری دور نگه دارد و به تقویت روحیه تعاون و همکاری در میان آنان کمک کند.
۳. استعدادیابی و پرورش نخبگان: با ایجاد زیرساخت‌های مناسب ورزشی و حمایت از برنامه‌های استعدادیابی، می‌توان نخبگان ورزشی را شناسایی و پرورش داد که در سطح ملی و بین‌المللی افتخارآفرین باشند.
۴. اشتغال‌زایی: توسعه ورزش به ایجاد فرصت‌های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در حوزه‌های مختلف ورزشی منجر می‌شود.
۵. تقویت همبستگی اجتماعی: ورزش به عنوان یک فعالیت گروهی، موجب تقویت همبستگی و اتحاد در جامعه می‌شود و روحیه همدلی را در بین افراد تقویت می‌کند.
پیشنهادات برای بهبود وضعیت ورزش جوانان:
۱. افزایش بودجه و سرمایه‌گذاری: اختصاص بودجه‌های کافی و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های ورزشی از جمله ساخت و تجهیز سالن‌ها و ورزشگاه‌ها.
۲. توسعه برنامه‌های آموزشی: ایجاد برنامه‌های آموزشی و کارگاه‌های تخصصی برای مربیان و جوانان علاقه‌مند به ورزش.
۳. حمایت از ورزشکاران: ارائه تسهیلات مالی و امکانات لازم برای ورزشکاران و نخبگان ورزشی به منظور حمایت از آنها در مسیر پیشرفت.
۴. برگزاری مسابقات و جشنواره‌ها: برگزاری مسابقات ورزشی محلی، ملی و بین‌المللی برای شناسایی و پرورش استعدادها و ایجاد انگیزه در جوانان.
۵. ترویج فرهنگ ورزش: ترویج فرهنگ ورزش و فعالیت‌های بدنی در مدارس و دانشگاه‌ها به عنوان یک امر ضروری و حیاتی.
با اجرای این اقدامات، می‌توان امیدوار بود که ورزش جوانان در ایران به یکی از محورهای اصلی توسعه و پیشرفت کشور تبدیل شود و نسل جوان بتواند با نشاط و انگیزه بیشتر، در مسیر سازندگی و تعالی گام بردارد.
۶. شرکت های موفق و توانمند داخلی: بهره گیری از توان شرکت ها و مجموعه های توانمند داخلی در حوزه های آموزش، ساخت و تجهیز اماکن ورزشی ، مدیریت و اجرای طرحها و پروژه های ورزشی.
با آرزوی موفقیت های روزافزون
دکتر داود رمضانی

عضو شورای سیاستگذاری ستاد سفیران صلح ایران دکتر پزشکیان

رئیس هیات مدیره پردیس ورزشکاران فکر خلاق( آی تی فوتبال)

چاپ این مطلب

شركة تمديد النحاس بالرياض
ارسال کننده: abeer hasan - 06-07-2024, 12:57 PM - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

نوران.
وفي كثير من الأحيان، يتم تقديم بعض الأعمال المطلوبة بحسب نوران بشكل جدي في المملكة، وتقوم شركات الخدمات بتنفيذ أشياء كثيرة في المنازل فيما يتعلق بالمهام، فعندما تكون هناك حاجة إليها، نقوم بتعطيل أعمالنا والبيوت من أجل القيام بالعديد من الأعمال في هذه المجالات من المسارات المتوازنة في شركتنا للتعرف على شؤون نوران وأهم مجالات وأماكن هذه الأعمال.
شركة تمديد النحاس بالرياض:-
هذه هي أهم البرامج الحيوية لشركة تمديد النحاس بالرياض والتي من خلالها تتعرف الشركة على كافة أنواع الأعمال واسعة النطاق لدينا في المنازل، حيث يتضمن كل نوع مواد تمديد للحصول عليها وتحديد مواقع أعمالها إلا من خلال أجهزة الشركة الحديثة والمتطورة ولا نملكها   شركة الرياض للتوصيل النحاسي والهيئات الفنية لعملياتها.
شركة فريون للتكييف بالرياض:-
برامج الشحن هذه للشركات الكبيرة وتؤكد شركة شحن تكييف الفريون بالرياض رغبتها في تطوير معداتها حتى تتمكن من تقديم المساعدة لجميع المواطنين في مختلف المهام الحيوية في مجالات الأعمال بالمنطقة وتحقيق الاستقرار في المنازل أثناء ظهور شركة شحن مكيفات الفريون بالرياض مما يثير قلق الكثيرين في المنازل.

[تصویر:  f4307adee7140cf496c5b17906779367.jpg]

شركة افضل للتكييف بالرياض:--
تظهر الحاجة إلى مساعدة مؤسسات تركيب المكيفات المنزلية عندما تكثر المهام داخل منازل شركة أفضل لتركيب المكيفات بالرياض، وفي التجمعات السكنية الكبيرة وفي المناطق التي تهتم بالأعمال المتعلقة بالأماكن العامة بالرياض وفقًا لذلك محتويات.
تركيب مكيفات سبيليت بالرياض :-
يعتبر تركيب مكيفات الهواء من المتطلبات الحيوية في المنطقة مما يعطل المرافق العامة في هذه الأماكن، ويكون تركيب مكيفات الهواء في الرياض متوافقاً مع الحياة الطبيعية في هذه المجتمعات حيث يحدث ذلك، إلى جانب الأعمال المنزلية الأخرى ، ونقوم بجميع الأعمال حسب ما يمكن القيام به من أمور التركيب. تركيب مكيفات سبيليت بالرياض إلا بالاستعانة بمعدات التركيب الحديثة.
شركة غسيل مكيفات بالرياض :-
لتركيب مواد غسيل المكيفات في المنازل حسب توفر المعدات والأدوات الموجودة في الرياض، والتزام الشركة بغسيل المكيفات في المنازل في الرياض وحرص الشركة على تقديم كل الدعم من خلال الإمكانيات الفنية التي تتمتع بها الشركة للمساعدة في تركيب مكيف الهواء في ممارسة شركتنا، نحن شركة غسيل مكيفات بالرياض ودون عوائق المشاكل التي ستحدث في المستقبل.

ويمكنكم التواصل مع نوران إبر
واجهة الموقع
https://nouralimran.com/

چاپ این مطلب

چه زمانی نیاز به سرویس کولر گازی هست؟
ارسال کننده: طراحی سایت دارکوب - 06-07-2024, 11:42 AM - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

برای مراقبت و افزایش طول عمر کولرگازی، سرویس دوره ای بسیار مهم است. سرویس کولر گازی شامل مجموعه‌ای از فعالیت‌ها و مراحل مختلف است که به منظور نگهداری و بهبود عملکرد کولر گازی انجام می‌شود. این سرویس‌ها به‌طور کلی به دو دسته‌ی سرویس دوره‌ای و سرویس جامع تقسیم می‌شوند. کهربا تهویه مجموعه ای حرفه ای در ارائه نصب، راه اندازی و سرویس کولر در تهران و حومه تهران فعالیت می کند. در ادامه مراحل سرویس کولر گازی را بررسی می کنیم:

سرویس دوره‌ای کولر گازی
با آغاز فصل تابستان همه خانه ها، اداره ها و فروشگاه های کوچک و بزرگ به فکر راه اندازی مجدد سرویس کولر گازی خود هستند. پیشنهاد می کنیم حداقل سالی یکبار و در فواصل مشخص مثلا بهار هرسال برای سرویس کولر گازی خود اقدام کنید. پیشنهاد میکنیم سرویس کولر گازی خود را به دست کارشناسان متخصص کهربا تهویه بسپارید تا با قطعات و لوازم ‌یدکی استاندارد و تجربه ای که در این زمینه دارند، بهترین کار را به شما ارائه دهند.
سرویس کولر گازی توسط تکنسین های متخصص به ترتیب زیر است:

تمیز کردن فیلترها
فیلترهای هوای کولر گازی باید به طور منظم تمیز شوند تا جریان هوا به درستی انجام شود و کارایی دستگاه حفظ شود.
بررسی و تمیز کردن یونیت داخلی و خارجی
یونیت داخلی و خارجی باید از گرد و غبار و آلودگی‌ها تمیز شوند. این کار به بهبود کارایی کولر و جلوگیری از ایجاد مشکلات احتمالی کمک می‌کند.
بررسی و تمیز کردن کویل‌ها
کویل‌ها در داخل کولر گازی خاک زیادی به خود جذب می کنند. کوییل های تبخیر و کندانسور باید تمیز شوند تا انتقال حرارت به خوبی صورت گیرد
بررسی و تنظیم گاز مبرد
میزان گاز مبرد باید به‌طور منظم چک و در صورت نیاز تنظیم شود. کمبود یا اضافه بودن گاز می‌تواند به عملکرد نادرست کولر گازی منجر شود.

سرویس جامع کولر گازی

کمپرسور یکی از مهم‌ترین قسمت‌های کولر گازی است و باید به‌طور دقیق بررسی و سرویس شود. همچنین روغن کمپرسور باید چک و در صورت نیاز تعویض شود تا کمپرسور به خوبی کار کند.
حتما باید سیستم الکتریکی و سیم‌کشی‌ها باید بررسی و در صورت وجود هرگونه مشکل اصلاح شوند و سیستم الکتریکی و سیم‌کشی‌ها باید بررسی و در صورت وجود هرگونه مشکل اصلاح شوند. و در نهایت عملکرد کلی دستگاه باید تست و از صحت عملکرد آن اطمینان حاصل شود.

سرویس کولر گازی در منزل
اگر ساکن تهران و یا استان البرز، اسلامشهر، شهریار،رباط کریم، نسیم شهر، فردیس، اندیشه و یا شهر قدس هستید، می توانید درخواست خود را در سامانه کهربا تهویه ثبت کنید تا کارشناسان مجرب این مجموعه در اسرع وقت برای ارائه خدمات در منزل و یا محل کار شما حاضر شوند.
پیشنهاد می کنیم خودتان در منزل دست به شستشوی کولر گازی نزنید. جدای خطر برق گرفتگی، ممکن است کولر گازی شما نیاز به تست گاز داشته باشد که این امر تنها به دست افراد متخصص قابل اجرا است.

سرویس کولر گازی ال جی
یکی از معتبرترین برندهای کولر گازی برند ال جی است. این برند کره ای محبوب نسبت به سایر برندهای موجود در بازار گرانتر هستند و طبیعتا ضروری است تا در دوره های منظم آن ها را سرویس کنید.

سرویس کولر گازی جنرال
در مقابل کولرهای گازی ال جی، کولرهای گازی جنرال هم در بازار بسیار پرفروش و محبوب هستند. در کنار قیمت مناسبی که دارند هم خدمات پس از فروش مناسبی ارائه می دهند. بنابراین سرویس کولر گازی جنرال را هرساله به دست کارشناسان متخصص تعمیر کولرگازی بسپارید.

هزینه سرویس کولر گازی
هزینه تعمیر و سرویس کولر گازی در شهرهای مختلف متفاوت است. دسترسی به وسایل استاندارد و با کیفیت، برند کولرگازی و همچنین تخصص تکنسین در این امر متغییر است.
پیشنهاد میکنیم برای اطلاع از قیمت و شرایط سرویس کولر گازی به سایت مجموعه کهربا تهویه سر بزنید و به صورت تلفنی از هزینه کلی سرویس کولر گازی خود مطلع شوید. این مجموعه در سریع ترین زمان اقدام به ارسال کارشناسان فنی خود در تهران و مناطق حومه تهران می کند.

نکات مهم در سرویس کولر گازی
سرویس دوره‌ای کولر گازی باید در فواصل منظم (معمولا سالی یک بار) انجام شود.
استفاده از افراد متخصص و مجرب و همچنین ثبت در خواست خود در شرکت معتبر برای اعزام تکنسین.
در صورت وجود قطعات فرسوده یا مستهلک، باید آن‌ها را تعویض کرد تا کولر گازی بهترین عملکرد خود را داشته باشد
پس از انجام سرویس، باید نکات نگهداری صحیح کولر گازی رعایت شود تا عمر مفید دستگاه افزایش یابد

چاپ این مطلب

خواص ال آرژنین به جز افزایش قد
ارسال کننده: کیارش - 04-07-2024, 11:00 AM - انجمن: گفتگوی آزاد - بدون پاسخ

ال آرژنین اسید آمینه‌ای ضروری است که نقش‌های مهمی در بدن ایفا می‌کند. این ماده به طور طبیعی در بدن تولید می‌شود، اما در صورت کمبود، می‌توان آن را به صورت مکمل مصرف کرد.
یکی از مهم‌ترین فواید ال آرژنین، افزایش قد است. این ماده با تحریک تولید هورمون رشد، به بلندتر شدن افراد، به خصوص کودکان و نوجوانان کمک می‌کند.
علاوه بر افزایش قد، ال آرژنین خواص دیگری نیز دارد، از جمله:
[list]
[*]تقویت سیستم ایمنی
[*]بهبود سلامت قلب
[*]کمک به عضله‌سازی
[*]بهبود باروری در مردان
[/list]
نحوه مصرف و عوارض جانبی:
ال آرژنین به صورت قرص و شربت در دسترس است. بهترین زمان مصرف شربت ال آرژنین برای کودکان، قبل از خواب شبانه است.
مصرف ال آرژنین در افراد سالم، عوارض جانبی خاصی به همراه ندارد. اما در برخی افراد، ممکن است باعث درد شکم، نفخ، حالت تهوع و اسهال شود.
موارد منع مصرف:
افراد مبتلا به بیماری‌های خاص مانند آسم، بیماری‌های کلیوی، فشار خون پایین و تنبلی کبد، باید قبل از مصرف ال آرژنین با پزشک مشورت کنند.
همچنین، زنان باردار و شیرده، کودکان و افراد مصرف کننده برخی داروها، باید از مصرف این مکمل خودداری کنند.
نکته مهم:
مصرف ال آرژنین به تنهایی نمی‌تواند ضامن افزایش قد باشد. برای رسیدن به بهترین نتیجه، باید در کنار مصرف این مکمل، رژیم غذایی سالم و متعادلی داشت و به طور مرتب ورزش کرد.

این توضیحات خلاصه ای از مقاله ی (همه چیز راجب ال آرژنین) وبسایت قد پلاس است. برای مطالعه ی متن کامل لطفا به وبسایت زیر مراجعه کنید.
منبع: https://ghadpl.com/l-arginine/

چاپ این مطلب

فساتين سهرة فخمة
ارسال کننده: abertoto - 03-07-2024, 10:21 PM - انجمن: کافه کتاب - بدون پاسخ

تصميم فستان السهرة الفخم
يتميز فستان السهرة الفخم بتصاميمه المتنوعة التي تناسب مختلف الأذواق. سواء كنت تفضلين الفساتين ذات القصات الضيقة التي تبرز منحنيات الجسم، أو الفساتين الواسعة التي توفر الراحة والأناقة، يمكنك العثور على فستان سهرة فخم يلبي رغباتك. تتنوع التصاميم بين الفساتين الطويلة المزينة بالدانتيل الفاخر، والفساتين المزينة بالخرز والترتر، مما يضيف لمسة من البريق والجاذبية.

چاپ این مطلب

غذاهای نرم کننده مدفوع
ارسال کننده: macan - 03-07-2024, 06:12 PM - انجمن: سلامت و زیبایی - بدون پاسخ

ممکن است برای کاهش ناراحتی در حین اجابت مزاج پزشک داروهای نرم کننده مدفوع جویز کند، اما برخی از غذاهایی که می توانید به رژیم غذایی خود اضافه کنید ممکن است اثر مشابهی داشته باشند.
آلو و آب آلو حاوی سوربیتول، الکل قندی است که دستگاه گوارش شما نمی تواند آن را جذب کند. هنگامی که سوربیتول به روده بزرگ شما می رسد، آب را جذب کرده (مدفوع شما را نرم می کند) و اثر ملین دارد. آلو همچنین منبع فیبر است.
اگر علاقه ای به آب آلو دارید، می توانید آب سیب یا آب گلابی را امتحان کنید. این آب میوه ها همچنین حاوی سوربیتول هستند.
غذاهای آبرسان
هنگامی که مصرف فیبر خود را افزایش دادید، باید مایعات بیشتری مصرف کنید. آب بهترین انتخاب است. اما می توانید مایعات را از غذایی که می خورید نیز دریافت کنید.
خیار، گوجه فرنگی، هندوانه و پرتقال محتوای آب بالایی دارند و غذاهای آبرسان خوبی هستند. آنها همچنین منبع فیبر غنی به شمار میروند.
هر چه ضایعات غذایی طولانی‌ تر در روده بزرگ شما بمانند، دفع آن‌ها سخت‌ تر می‌ شود. مدفوع زمانی که شقاق مقعدی دارید دردناک است، اما عدم مدفوع این وضعیت را تشدید می کند. افزودن فیبر و مایعات برای نرم شدن مدفوع، دفع را آسان‌ تر کرده و به طور بالقوه باعث درد مقعدی کمتری می‌ شود.
برای درمان شقاق چه بخوریم؟
ممکن است در طول زمان متوجه بهبودی در درد خود شوید، اما بهبودی کامل شقاق مقعدی ممکن است تا 10 هفته طول بکشد. توصیه می کنیم برای جلوگیری از مشکلات گوارشی به خوردن یک رژیم غذایی پر فیبر ادامه دهید. یا موارد زیر را امتحان کنید:
لیمو
[تصویر:  %D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88-%D8%B4%D9%82%D8...%D8%AF.png]
لیموها سرشار از ویتامین C هستند. در واقع، آب 1 لیمو 21 درصد از ارزش روزانه (DV) ویتامین C برای یک بزرگسال را دارد.
ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که نقش اساسی در سنتز کلاژن و سلامت پوست دارد. مشخص شده است که در تمام مراحل بهبود زخم نقش داشته و کمبود آن می تواند به طور قابل توجهی روند بهبودی را مختل کند.
از آنجایی که ویتامین C محلول در آب است، در بدن ذخیره نمی شود، بنابراین دریافت روزانه ویتامین C کافی مهم است. از لیموترش در آب یا چای لذت ببرید. انجام این کار همچنین باعث آبرسانی کافی برای جلوگیری از یبوست یا مدفوع خشک می شود.
موز
موز منبع خوبی از فیبر است که میتواند به رفع یبوست کمک کند. یک تحقیق علمی نشان داد که 77 درصد از افراد مبتلا به یبوست پس از افزایش مصرف فیبر، دفعات مدفوع و قوام مدفوع نرم‌ تری را تجربه کردند.
یک موز متوسط حاوی 3 گرم فیبر است که منبع خوبی از این ماده مغذی است. به مردان و زنان توصیه می شود که به ترتیب 38 گرم و 25 گرم فیبر در روز مصرف کنند.
رسیده بودن موز شما مهم است. موز نارس سطح نشاسته مقاوم به آمیلاز بالاتری دارد که می تواند یبوست از قبل را تشدید کند. سطح نشاسته مقاوم موز با رسیدن میوه کاهش می یابد
زردچوبه
کورکومین، یک ماده فعال در زردچوبه، مدت‌ هاست که به دلیل خواص دارویی، از جمله خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی آن شناخته شده است. ترکیب زردچوبه با فلفل سیاه به بهبود جذب کورکومین کمک می کند.
منبع مقاله: کلینیک اچ پی وی

چاپ این مطلب

سوزش مقعد؛ علت و درمان خانگی سوزش بعد از دفع + هنگام مدفوع
ارسال کننده: macan - 02-07-2024, 06:44 PM - انجمن: سلامت و زیبایی - بدون پاسخ

[تصویر:  -سوزش-مقعد.jpg]

[size=1]احساس سوزش مقعد یا سوختن در راست روده یک علامت درد شایع اما اغلب آزاردهنده است که توسط بسیاری از زنان و مردان تجربه می شود. این احساس، از تحریک خفیف تا ناراحتی شدید، میتواند ناشی از دلایل مختلفی باشد و به طور قابل توجهی بر کیفیت زندگی تاثیر بگذارد.[/size]
اذیتی که این عارضه با خود به همراه دارد موجب سوالات مختلفی برای بیماران میشود، اما درک علل زمینه‌ ای برای مدیریت و تسکین سوزش ضروری است.
در این مقاله از کلینیک زارعی سعی داریم تمامی جنبه های سوزش مقعد و عرق سوز شدن آن را بررسی کنیم. از عادات غذایی گرفته تا شرایط پزشکی مانند بواسیر یا شقاق مقعدی، این بررسی جامع با هدف ابهام زدایی از موضوع به همراه راهبردهای پیشگیری و درمان میباشد.
آنچه در ادامه می‌خوانید

علت احساس سوزش در مقعد
سوزش مقعد ممکن است به دلیل علت‌ های مختلفی از جمله عفونت، التهاب، تحریک و یا آسیب درونی و خارجی رخ دهد. برخی از علل شایع سوزش مقعد عبارتند از:
[list]
[*]شستشوی نامناسب مقعد
[*] یبوست
[*]دیابت
[*]عفونت قارچی
[*]ترشحات بیش از حد غده پروستات
[*]تغذیه نامناسب
[/list]
در موارد نادر این عارضه میتواند نشانه ای از پروکتیت یا آنوسیت باشد. سایت پزشکی معتبر ncbi.nlm.nih.gov در این باره میگوید:
نقل‌قول: Anorectal symptoms consistent with proctitis and anusitis include bloody or purulent discharge and pain on defecation, digital exam or during anal intercourse and pruritus as a common complaint in anusitis.
علائم آنورکتال منطبق با پروکتیت و آنوسیت شامل ترشحات خونی یا چرکی و درد در هنگام اجابت مزاج، معاینه دیجیتالی یا در حین مقاربت مقعدی و خارش به عنوان یک شکایت رایج در آنوسیت است.
دلایل دیگر آن که بسیار هم شایع بوده عبارتند از:
شقاق مقعد
بریدگی ها یا ترک های ریز در پوست حساس مقعد به عنوان شقاق مقعدی شناخته می شود. شقاق می تواند دلیلی برای احساس سوزش یا درد در ناحیه مقعد باشد. همچنین گاهی اوقات ممکن است خونریزی مقعدی داشته باشد، که عمدتاً هنگام دفع مدفوع اتفاق می افتد. (همچنین بخوانید: علت ایجاد شقاق مقعد)
علائم شقاق مقعد:
[list]
[*]بریدگی یا ترک بر روی پوست مقعد
[*]برآمدگی پوست مقعد در اطراف پارگی
[*]احساس سوزش یا درد شدید در نزدیکی مقعد، به ویژه هنگام دفع مدفوع.
[*]خون در مدفوع یا روی دستمال توالت پس از پاک کردن
[*]خارش در ناحیه مقعد
[/list]

چاپ این مطلب

صفحه‌ها (6145): « قبلی 1 … 181 182 183 184 185 … 6145 بعدی »
پرش به صفحه 
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده