تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › گفتگوی آزاد v
« قبلی 1 … 171 172 173 174 175 … 1003 بعدی »

دعاي گرفتن حق و طلب مثل قرض فوری و مجرب

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دعاي گرفتن حق و طلب مثل قرض فوری و مجرب
manshahr آفلاین
عضو جوان
**
موضوع‌ها: 22
اعتبار: 0
29-09-2022, 02:33 PM
از حسین بن خالد :دعاي گرفتن حق در بغداد سیصد هزار درم بدهکار شدم و چهار صد هزار درم طلبکار بودم‏. طلبکاران فرصت نمیدادند که طلبم را بازستانم و بایشان دهم، وقت حج رسید، پنهانى از بغداد خارج شدم تا بخدمت موسى بن جعفر (ع) برسم، ولى نتوانستم،دعاي گرفتن حق شرح حالم را براى حضرت نوشتم، امام (ع) در پشت نامه ام جواب نوشت پس از هر نماز سه بار بگو:

اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ یَا لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ بِحَقِّ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ أَنْ تَرْحَمَنِی بِلَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ یَا لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ بِحَقِّ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ أَنْ تَرْضِیَ عَنِّی بِلَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ یَا لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ بِحَقِّ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ أَنْ تَغْفِرَ لِی بِلَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ

(خداوندا اى آنکه جز تو خدائى نیست بحق آنکه جز تو خدائى نیست مسألت دارم که بحق لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ، بر من رحمت آر، و اى خدائى که جز تو خدائى نیست بحق آنکه جز تو خدائى نیست به برکت آنکه جز تو خدائى نیست از من‏ خشنود و راضى شو .... مرا ببخش‏...)

بدرستیکه حاجت تو برآورده خواهد شد

حسین بن خالد می گوید :
بر این دعا مداومت کردم و چهار ماه نشد که طلبم را وصول و بدهیم را اداء کرده و صد هزار درهم برایم ماند.

وصول اموال و قرض هایی که به دیگران دادی
ولید بن صبیح می گوید به امام صادق علیه السلام شکایت کردم از قرض هایی که به دیگران دادم یا نتوانسته اند یا نخواستند بدهند چه کنم پولهایم وصول شود .دعاي گرفتن حق حضرت فرمود : این دعا را بخوان به خواسته ات خواهی رسید

کلیک کنید
اللَّهُمَّ هَبْ لِی لَحْظَةً مِنْ لَحَظَاتِکَ تُیَسِّرُ عَلَى‏ غُرَمَائِی‏ بِهَا الْقَضَاءَ وَ تُیَسِّرُ لِی بِهَا مِنْهُمُ الِاقْتِضَاءَ إِنَّکَ عَلى‏ کُلِّ شَیْ‏ءٍ قَدِیرٌ وَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ
دعا برای وصول طلب
برای وصول طلبی که توانایی باز پس گرفتن آن نیست 108 مرتبه ذکر « یا حق » خوانده شود (تاثیر این ذکر تا آنجاست که حتی بدهکار به دنبال طلبکار خود خواهد آمد.)

دعا برای پس گرفتن پول خود
اگر به کسی چیزی امانت دادید و حاضر به پس دادن آن نبود این دستور را به کار گیرید که مجرب است. دستور این است :

200 مرتبه بعد از هر نماز به نیت ارجاع امانتی توسط شخص بگویید :

یا قاهِرُ ذو الْبَطْشِ الشَّدید اَنتَ الَّذی لایُطاقُ انْتِقامَه
همینطور ادامه دهید می بیند طولی نمی کشد که شخص امانتی را به شما پس خواهد داد. انشاءالله

اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالأرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ

دعای ادا قرض و رفع ستم
مردى خدمت به خدمت حضرت صادق آل محمد (صلی الله علیه و آله ) شرفیاب شد و از قرض و ستم سلطان به آن حضرت شکایت کرد و گفت :

اِى آقاى من ،دعاي گرفتن حق اطرافم را قرض احاطه کرده و سلطانى هم هست که به من ظلم مى کند، اگر دعایى دارید به من بیآموزید تا به وسیله آن دعا، غنیمتى ، گنجى ، زیرخاکى ، چیزى پیدا کنم و قرضهایم را اداء کنم و ستم سلطان را هم با آن باز دارم ؟!

حضرت فرمود:

وقتى که شب شد، دو رکعت نماز بخوان ، که در رکعت اول آن بعد از حمد ((آیة الکرسى )) باشد.

و در رکعت دوم : بعد از حمد، آخر سوره حشر را بخوان لَوْ اَنْزَلْنا هذَا الْقُرآنَ عَلى جَبَلٍ...) را تا آخر سوره بجا آور.

دعاهایی مجرب برای دریافت مال قرض داده شده
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آیا صاحب‌خانه‌اید؟ پس چرا از سند ملک‌تان پول نقد نمی‌گیرید؟ راهکار ویژه وام گرفتن با Mitra90 0 35 18-06-2025, 11:26 AM
آخرین ارسال: Mitra90
  چگونه در سریع‌ترین زمان ممکن وام بگیریم؟ راهنمای جامع وام طلا، وام آزاد فوری و وام رو Mitra90 0 79 11-06-2025, 12:02 PM
آخرین ارسال: Mitra90
  وام فوری با سند خودرو booloozfashion 1 377 15-03-2025, 03:34 PM
آخرین ارسال: setareh
  خبر مهم و فوری ، آزمون ایجنت فیفا اعلام شد Mohammadrezabagherinasab 0 287 27-02-2025, 04:40 PM
آخرین ارسال: Mohammadrezabagherinasab
  چاپ کاتالوگ فوری: راهنمای کامل برای سفارش سریع و با کیفیت mahdi1213 0 468 03-09-2024, 03:16 PM
آخرین ارسال: mahdi1213
  ویزیت در منزل با اعزام فوری پزشک (شبانه روزی) geekgirlnzri 0 272 23-08-2024, 06:29 PM
آخرین ارسال: geekgirlnzri
  ویزای شینگن آلمان بصورت فوری sana 2 2,101 07-04-2024, 03:02 AM
آخرین ارسال: setareh.se
  راهنمای گرفتن بلیط هواپیما نکات کلیدی برای سفر آسان rayacharter 0 480 04-10-2023, 06:50 PM
آخرین ارسال: rayacharter
  فوری ، پنجره نقل و انتقالات استقلال بسته شد Mohammadrezabagherinasab 0 446 11-07-2023, 06:44 PM
آخرین ارسال: Mohammadrezabagherinasab
  ایمپلنت فوری با چه روشی انجام می شود yahoodental 0 505 03-06-2023, 02:51 PM
آخرین ارسال: yahoodental

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده