تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › گفتگوی آزاد v
« قبلی 1 … 295 296 297 298 299 … 1005 بعدی »

چرا به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان دعوت نشدم؟

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
چرا به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان دعوت نشدم؟
tahsilico آفلاین
عضو عالی
*****
ارسال‌ها: 1,254
موضوع‌ها: 1,254
تاریخ عضویت: Mar 2021
اعتبار: 0
#1
30-12-2021, 11:23 AM
یکی از دلایل دعوت نشدن به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان ۱۴۰۱ می تونه عدم کسب حد نصاب لازم برای دعوت شدن به مصاحبه و یکی از دلایل رد شدن در این فرآیند هم می تونه، کسب نکردن نمره قبولی در جلسه مصاحبه باشه که، این دو گروه می تونن شانسشون رو در تکمیل ظرفیت این دانشگاه امتحان کنن.


قبولی در دانشگاه فرهنگیان و ورود به حرفه دبیری مورد توجه خیلی از داوطلبای کنکوری هستش و تمام تلاش این داوطلبا بر اینه که، بتونن شرایط انتخاب رشته این دانشگاه رو کسب کنن، ولی از اونجایی که پذیرش این دانشگاه به صورت متمرکز با شرایط خاصه، در صورتی داوطلبا می تونن جزو قبولی های نهایی این دانشگاه باشن که بتونن حد نصاب دعوت به مصاحبه این دانشگاه رو کسب کنن.
اما وقتی که نتایج انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان ۱۴۰۱ اعلام و اسامی دعوت شدگان به مصاحبه مشخص میشه، خیلی از داوطلبایی که تمام شرایط این دانشگاه رو داشتن و طبق کارنامه کنکور سراسری، مجاز به انتخاب رشته اون بودن، متعجب میشن از اینکه چرا به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان دعوت نشدن.
خیلی از افراد هم هستن با اینکه دعوت به مصاحبه شدن و در اون شرکت کردن، در زمان اعلام نتایج نهایی متوجه میشن که در رشته محل های فرهنگیان قبول نشدن و پیگیر علت رد شدنشون هستن. اگه شما هم جزو این داوطلبا هستین و اسمتون جزو اسامی دعوت شده نبوده و یا رد شدین، تا آخر این مقاله همراه ما باشین!

چرا به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان دعوت نشدم؟
خیلی از داوطلبایی که علاقمند به قبولی در دانشگاه فرهنگیان هستن، بعد از انتشار کارنامه اولیه کنکور و دیدن عبارت " مجاز می باشید " در بخش مربوط به انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان، فکر می کنن که شانسشون برای قبولی قطعی در این نوع از دانشگاه ها خیلی زیاده و حتما دعوت به مصاحبه این دانشگاه میشن. اما بعد از اینکه نتایج دعوت به مصاحبه این دانشگاه اعلام میشه، متوجه میشن که اصلا به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان دعوت نشدن.

اما چرا این داوطلبا به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان دعوت نشدن؟ دعوت نشدن به مصاحبه می تونه دو علت داشته باشه :

اولیش اینه که اون دسته از داوطلبا نتونستن حد نصاب دعوت به مصاحبه اون دانشگاه رو کسب کنن. درسته که طبق کارنامشون مجاز به انتخاب رشته این دانشگاه بودن، اما مجاز به انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان بودن، برای دعوت شدن به مصاحبه کافی نیست. در حالت کلی، دانشگاه فرهنگیان معمولا 3 برابر ظرفیت خودش، افراد رو دعوت به مصاحبه می کنه، مثلا اگه در یک رشته محلی 10 نفر دانشجو بخواد، میاد 30 نفر رو دعوت می کنه، اما 30 نفر که بهترین تراز ها رو دارن. این یعنی بستگی داره بقیه داوطلبایی که اون رشته محل رو انتخاب کردن چه ترازی داشتن. اینجوری حتی اگه شما مجاز به انتخاب رشته اون باشین و تمام شرایط رو هم داشته باشین، ممکنه باز یک نفر با سوابق و تراز بهتر از شما وجود داشته باشه.

علت دومی که چرا اون دسته از داوطلبا دعوت به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان نشدن اینه که، احتمال داره در یکی از رشته محل هایی که قبل از انتخاب های فرهنگیان در فرم انتخاب رشته کنکور سراسری وارد کردن، قبول شده باشن. به این صورت که، نرم افزار سازمان سنجش به ترتیب انتخاب های داوطلب رو می خونه، اگه داوطلب در یک رشته محلی قبول بشه که اصلا انتخاب های بعدی رو چک نمی کنه و همون انتخاب قبولی نهایی اعلام میشه.

اما اگه در اون رشته محلی که نرم افزار سنجش در حال خوندنش هست قبول نشین، میره سراغ انتخاب بعدی. پس یعنی اگه اون دسته از داوطلبین، قبل از انتخاب های فرهنگیان، انتخاب دیگه ای در فرم انتخاب رشته ثبت کردن، این امکان وجود داره که حد نصاب قبولی در یکی از اون ها رو آورده باشن که البته برای اطلاع از این موضوع باید منتظر اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری باشن.

داوطلبایی که تمایل دارن برای کنکور سال بعدشون هم به مصاحبه این دانشگاه دعوت بشن و برای دانشگاه فرهنگیان انتخاب رشته کنن، برای دریافت اطلاعات بیشتر می تونن این مقاله رو مطالعه کنن.
بیشتر بخوانید : انتخاب رشته دانشگاه فرهنگیان



[تصویر:  1480618076.gif]


مشاوره دعوت نشدن به مصاحبه فرهنگیان
اگه جزو داوطلبای دسته اول هستین و نتونستین حد نصاب دعوت به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان رو بیارین هم نگران نباشین، چون معمولا دانشگاه فرهنگیان بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری 1401 فرصتی تحت عنوان تکمیل ظرفیت دانشگاه فرهنگیان میذاره و تمامی داوطلبایی که خواستار دانشگاه های فرهنگیان هستن، می تونن یکبار دیگه شانسشون رو برای ورود به این دانشگاه و دعوت به مصاحبه شدن اون امتحان کنن.

اما اگه جزو داوطلبای دسته دوم هستین و در رشته محلی که قبل از انتخاب های فرهنگیان بوده قبول شدین هم باز راهی برای ورود به دانشگاه فرهنگیان برای شما وجود داره. شما می تونین منتظر انتشار کارنامه سبز کنکورتون باشین تا با بررسی به اون ببینین حد نصاب قبولی در انتخاب های بعدیتون که دانشگاه فرهنگیان هم جزوش بوده رو دارین یا نه. اگه بر اساس کارنامه سبز حد نصاب قبولی رو داشته باشین، می تونین از طریق سیستم پاسخگویی سنجش درخواست اشتباه در انتخاب رشته رو ثبت کنین.

اگه جزو داوطلبایی هستین که دعوت به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان شدین و بعد از اعلام نتایج نهایی دیدین که در این دانشگاه پذیرش نشدین، می تونه دو علت داشته باشه : یکی از این علت ها می تونه این باشه که شما با توجه به عملکردی که سر جلسه مصاحبه داشتین متاسفانه نمره قبولی از این مصاحبه نگرفتین و کلا رد شدین.

علت دوم می تونه این باشه که شما نمره قبولی در مصاحبه رو گرفتین، ولی از اونجایی که سازمان سنجش از بین افرادی که نمره قبولی رو گرفتن به تعداد ظرفیت هر دانشگاه پذیرش می کنه،  دلیل رد شدن در مصاحبه دانشگاه فرهنگیان اینه که، افرادی که سوابق تحصیلی و رتبه بهتری از شما دارن در اولویت پذیرش هستن. البته شما جزو هر کدوم از داوطلبای رد شده در مصاحبه فرهنگیان هم که باشین، باز می تونین در زمان تکمیل ظرفیت دانشگاه فرهنگیان شانستون رو برای قبولی در این دانشگاه مجددا امتحان کنین.

کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به تموم سوالا و ابهامای شما در خصوص اینکه چرا دعوت به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان نشدین جواب بدن. شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین. همچنین می تونین با عضویت در کانال تلگرام کنکور سراسری تحصیلیکو از همه اخبار مربوط به دانشگاه فرهنگیان مطلع بشین.

داوطلبایی که امید دارن که بتونن در زمان تکمیل ظرفیت دانشگاه فرهنگیان پذیرش خودشون رو در این دانشگاه بدست بیارن، برای دریافت اطلاعات بیشتر بهشون پیشنهاد می کنیم مقاله زیر رو مطالعه کنن.
در ادامه بخوانید : زمان تکمیل ظرفیت دانشگاه فرهنگیان



[تصویر:  1480618076.gif]



سوالات متداول

1- ✔️ چرا بعضی از افراد دعوت به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان نشدن؟
✔️ یکی از دلایل دعوت نشدن به مصاحبه کسب نکردن حد نصاب لازمه، دلایل دیگه هم در این مقاله گفته شده.

2- ✔️ چه کسایی می تونن به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان دعوت بشن؟
✔️ همون طور که در این مقاله گفتیم، داوطلبایی که علاوه بر کسب حد نصاب لازم، در انتخاب های قبلی این رشته محل ها هم قبولی نداشته باشن.

3- ✔️ داوطلبایی که دعوت به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان نشدن، چه راه دیگه ای برای ورود به این دانشگاه دارن؟
✔️ این داوطلبا می تونن شانسشون رو برای ثبت نام تکمیل ظرفیت این دانشگاه هم امتحان کنن که توضیحات بیشتر در این مقاله داده شده.
منبع : چرا به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان دعوت نشدم؟
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


پیام‌های داخل این موضوع
چرا به مصاحبه دانشگاه فرهنگیان دعوت نشدم؟ - توسط tahsilico - 30-12-2021, 11:23 AM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد بدون کنکور 99 edumoshaver 2 1,128 18-07-2024, 12:33 PM
آخرین ارسال: naaz
Rainbow دوره آموزش مدیریت تبلیغات و بازاریابی فوتبال در دانشگاه تهران supervisor 0 604 03-04-2024, 09:51 PM
آخرین ارسال: supervisor
  دوره مدیریت تبلیغات و بازاریابی فوتبال دانشکده علوم ورزشی دانشگاه تهران motlagh 0 581 27-03-2024, 04:16 PM
آخرین ارسال: motlagh
Heart دوره مدیریت تبلیغات و بازاریابی فوتبال دانشگاه تهران supervisor 0 528 21-03-2024, 04:48 PM
آخرین ارسال: supervisor
Thumbs Up دوره روانشناسی مربیگری فوتبال دانشگاه تهران supervisor 0 419 21-02-2024, 01:43 AM
آخرین ارسال: supervisor
  تأثیر المپیاد دانشجویی در اپلای دانشگاه های جهانی سال 2024 erv25 0 455 19-02-2024, 02:09 PM
آخرین ارسال: erv25
  آزاد سازی مدرک پزشکی دانشگاه آزاد erv25 0 423 18-02-2024, 02:25 PM
آخرین ارسال: erv25
  سوالات مصاحبه علمی قضاوت erv25 0 388 14-02-2024, 12:39 PM
آخرین ارسال: erv25
  دوره روانشناسی مربیگری فوتبال دانشکده علوم ورزشی دانشگاه تهران motlagh 0 418 13-02-2024, 02:30 PM
آخرین ارسال: motlagh
  تغییر رشته در دانشگاه علوم پزشکی erv25 0 414 12-02-2024, 04:42 PM
آخرین ارسال: erv25

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 20-07-2025، 03:40 AM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.