تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › سلامت و زیبایی v
« قبلی 1 … 40 41 42 43 44 … 158 بعدی »

سمپاشی سوسک

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
سمپاشی سوسک
Rayanpajoohan آفلاین
عضو جوان
**
ارسال‌ها: 4
موضوع‌ها: 0
تاریخ عضویت: Nov 2021
اعتبار: 0
#2
02-11-2021, 09:47 PM (آخرین ویرایش: 02-11-2021, 11:17 PM، توسط Rayanpajoohan.)
سمپاشی ساس و سوسک :
ساس ها موجوداتی کوچک ولی بسیار آزار دهنده هستند. ساس ها به همراه دیگر لوازم به داخل خانه ها راه پیدا کرده و با سرعتی باورنکردنی زیاد می شوند. پرداخت هزینه سمپاشی ساس برای از بین بردن آنها بسیار ناچیز است. اگر روی لباس های روشن ، ملحفه ها و روتختی ها لکه های کوچک خون می بینید برای سم پاشی منزل و ریشه کنی ساس به سرعت اقدام کنید. وجود ساس در منزل به خصوص برای کوکان بسیار خطرناک است. اگر کودکی در خانه دارید و روی بدنش زخم های کوچک دیده می شود برای بررسی ساس رختخواب اقدام کنید و سعی کنید سریعا با شرکت سمپاشی تماس بگیرید!
نظافت آشپزخانه و جارو کردن خرده های مواد غذایی یک راه ساده برای حفظ بهداشت و پاکیزگی است. سوسک آشپزخانه از راه آب فاضلاب و سینک ظرفشویی بیرون می آید و از خرده های غذایی تغذیه می کند. سوسک آشپزخانه در شکاف کابینت ها ، درز کاشی ها و سوراخ های ریز گوشه های دیوار جا می گیرد. سوسک فاضلاب از کوچکترین سوراخ ها برای زندگی و قایم شدن استفاده می کند. برای جلوگیری از ورود سوسک های ریز و درشت باید سمپاشی منازل برای سوسک انجام شود.
رایج ترین حشرات ریز خطرناک در منزل
۱. مورچه ها
مورچه ها یکی از معمول ترین حشرات خانگی هستند که در هر آب و هوا یافت می شوند. اگر تاکنون وجود مورچه ها را در خانه خود را تجربه کرده اید، احتمالاً این موضوع را متوجه شده اید که چگونه این موجودات ریز و درشت قادر به ورود به هر گوشه و کنار در خانه شما هستند. مورچه ها نه تنها می توانند با جابجا کردن خاک و حتی مدفوع خود، مواد غذایی را آلوده کنند، بلکه می توانند تهدیدی برای خانه شما باشند. به عنوان مثال، مورچه های نجار می توانند در وسایل چوبی منزل شما تونل سازی کنند و به ساختار خانه شما آسیب بزنند.
۲. مگس ها
انواع زیادی از مگس ها وجود دارد که ممکن است در آشپزخانه خود بیابید، اما دو مورد شایع آن ها مگس های خانگی و مگس های میوه ای هستند. این مگس ها می توانند به راحتی از طریق درز پنجره ها یا در های باز به خانه شما وارد شوند. آن ها به غذا های مانده یا تکه های کوچک خوراکی افتاده بر روی زمین که ممکن است در اطراف آن ها باشد، جذب می شوند. آن ها همچنین به زباله های سرریز شما یا میوه های جا مانده که روی میز شما است، جذب می شوند. علاوه بر وزوز های ناراحت کننده آنها، مگس ها می توانند خطرناک باشند، زیرا بیماری ها را حمل می کنند و گسترش می دهند. مگس ها عامل اصلی گسترش سالمونلا و اشریشیا کلی هستند که یکی از مهمترین عوامل مسمومیت های غذایی به شمار می روند.
۳. پروانه ها
پروانه ها معمولاً در آشپزخانه ها و گوشه های خانه ها یافت می شود. این حشرات شبانه در تاریکی شب به درون خانه وارد می شوند و تخم های میکروسکوپی خود را در آرد، غلات، حبوبات، دانه ها و غذای حیوانات خانگی خشک می گذارند. خطر اصلی پروانه ها این است که آن ها غذای شما را خراب می کنند. وقتی این حشران بر روی غذا های ما می نشینند، پوست، مدفوع و بخش هایی از بدن آن ها بر روی غذا می ماند که این امر مواد غذایی را آلوده می کند.
۴. سوسک ها
سوسک ها از جمله شایع ترین حشرات خانگی ناخواسته هستند و در سراسر جهان یافت می شود. آن ها می توانند از طریق سوراخ ها و ترک های کوچک در دیوار ها یا لوله ها، راه خود را به داخل آپارتمان شما بیابند. سوسک ها در فضا های باریک پناه می برند، بنابراین اغلب در زیر کمد ها و در کشو های تاریک یافت می شوند. سوسک ها نیش نمی زنند، اما ثابت شده است که باعث مشکلات سلامتی می شوند. پوست و ضایعات آن ها می تواند باعث ایجاد آلرژی یا علائم آسم در انسان شود.
۲. ساس ها
ساس ها حشراتی آزار دهنده و تاسف آور هستند که به طور معمول در اتاق خواب یافت می شوند. آن ها به اندازه ای کوچک هستند که می توانند به راحتی در چمدان ها، جعبه ها و کفش ها، در کنار هم قرار بگیرند. به همین دلیل، معمولاً در تابستان وقتی افراد تمایل بیشتری به سفر دارند، پیدا می شوند. ساس ها هیچ بیماری را منتقل نمی کنند، اما از خون انسان تغذیه می کنند. نیش آن ها معمولاً صدمه نمی زند، اما علائم خارش خفیف و کبودی روی پوست باقی می گذارد.
 
 
رعایت نکات ایمنی در حین سمپاشی منازل
در زمان سمپاشی باید شرایط  احتیاطی و ایمنی 100 درصد عملیات سمپاشی را در اولویت قرار داد. اول از همه برای کاهش خطر مسمومیت با سم و حشره کش، افرادی که در محل سمپاشی هستند باید تخلیه شوند و تنها کارشناس سمپاشی در محل سمپاشی حضور داشته باشد. در مرحله بعد فرد سمپاش باید با لباس مناسب و یا لباس محافظ سمپاشی و در صورت امکان دستکش و ماسک مناسب در محل حضور داشته باشد. بسته به نوع سمپاشی استفاده از ماسک های کاربردی مختلف فرق دارند بطور مثال برای سمپاشی حشرات گزنده مثل ساس تختخوابی، کک ، کنه ، مایت، شپش ، هیره که بسته بودن محیط سمپاشی نیاز است باید از ماسک های قوی و یا تمام صورت و فیلتر دار استفاده نمود ، یا در سمپاشی برای کنترل سوسک درشت یا سوسک فاضلابی یا مورچه نیاز به استفاده از ماسک های خیلی قوی و فیلتر دار نیست و میتوان از ماسک های ضخیم با درچه هوا استفاده کرد. 
نکات کلیدی پس از اتمام سمپاشی سوسک :
•این نکته را همیشه در نظر داشته باشید که سم تا زمانیکه رطوبت دارد و کامل خشک نشده است می تواند مسمومیت ایجاد کند،پس نکات ایمنی را بعد از انجام سمپاشی تا کامل خشک شدن سم رعایت کنید.
•
افراد حساس و بیمار ، خانم های باردار ، کودکان و آن گروه از افرادی که دارای بیماری کلیوی،قلبی،حساسیت های پوستی و .. هستند برای حضور در محیط های سمپاشی شده باید طبق توصیه کارشناسان متخصص سمپاشی عمل کنند تا مشکلاتی برای آن ها به وجود نیاید.
•
از اقدامات لازم بعد از سمپاشی باز گذاشتن تمام راه های جریان هواست ،پنجره ها و در را بعد از سمپاشی باز بگذارید .از برخورد سم به دست و پوست بدن جدا خودداری کنید .

•
از اقدامات لازم بعد از سمپاشی حشرات در خانه باید کف اتاق و سالن پذیرایی و آشپزخانه کاملا شسته شود و پس از آن از محیط خانه استفاده کنید.

•
اقدامات لازم بعد از سمپاشی حشرات این است که تنها بعد از هوادهی در محیط می توانید به محل سمپاشی ورود داشته باشید و چنانچه آب و مواد غذایی به مواد سمی آلوده شد ، از مصرف آن جدا خودداری کنید تا مسمومیت و حوادث بدتر برای شما اتفاق نیفتد.
کنترل سوسک با طعمه
پس از اینکه نقاط آلودگی را تشخیص دادید، طعمه گذاری و به دام انداختن سوسک ها را بنا به نقاط تشخیص، انجام دهید. سوسک های آلمانی کوچک هستند، بنابراین بیشتر تمایل دارند از میان طعمه های ژلی عبور کنند ولی دیگر گونه ها معمولاً به طعمه های جامد علاقه بیشتری دارند. علاوه بر این، ژل مرطوب بوده و سوسک ها را جذب می کند و همچنین شامل کربوهیدرات ها و پروتئین مورد نیاز آن ها می باشد. در نتیجه سوسک ها از مواد سمی داخل ژل نیز تغذیه کرده و می میرند. استفاده از طعمه ها روش موثری است، ولی نیاز به تکرار مداوم دارد و باید صبور باشید.
سم ژلی خشک شده، هیچ تأثیری روی آفات ندارد. باید آن را با استفاده از چاقوی پلاستیکی از زمین یا سطوح دیگر جدا کنید. همچنین امکان فاسد شدن طعمه نیز وجود دارد.
 کنترل سوسک با حشره‌کش
از حشره‌کش‌هایی استفاده کنید که مخصوص از بین بردن سوسک است، زیرا این حشره‌کش‌ها حاوی سیفلوترین و دیگر مواد کُشنده است که می‌تواند موجب از بین رفتن سوسک‌ها شود. هرجا که فکر می‌کنید ممکن است سوسک‌ها پنهان شده باشند و یا منافذ احتمالی مثل ترک‌ها، پایین دیوارها، دریچه‌ها را به‌طور کامل اسپری کنید.
 
 
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


پیام‌های داخل این موضوع
سمپاشی سوسک - توسط yaraaa - 09-10-2018, 01:29 PM
RE: سمپاشی سوسک - توسط Rayanpajoohan - 02-11-2021, 09:47 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوسک‌ها از چه چیزی بدشان می آید؟ [گیاهان و بوهایی که سوسک فراری می دهد] yegane@27 0 325 24-09-2023, 06:54 PM
آخرین ارسال: yegane@27
  راهنمای ایمنی در سمپاشی hanii12 1 1,197 02-11-2021, 10:00 PM
آخرین ارسال: Rayanpajoohan
  سمپاشی رتیل hanii12 0 715 16-01-2019, 12:44 PM
آخرین ارسال: hanii12
  سمپاشی کنه ها yaraaa 0 651 09-10-2018, 01:27 PM
آخرین ارسال: yaraaa
  سمپاشی رتیل zahrat 0 574 08-10-2018, 01:46 PM
آخرین ارسال: zahrat
  سمپاشی پشه zahrat 0 586 08-10-2018, 01:45 PM
آخرین ارسال: zahrat
  آشنایی با کک و روش سمپاشی zahrat 0 564 08-10-2018, 01:43 PM
آخرین ارسال: zahrat
  راهنمای ایمنی در سمپاشی asalem 0 606 07-10-2018, 02:08 PM
آخرین ارسال: asalem
  راهنمای ایمنی در سمپاشی maryy 0 736 02-10-2018, 06:52 PM
آخرین ارسال: maryy
  سمپاشی پشه adelea 1 1,226 16-12-2017, 04:48 PM
آخرین ارسال: Hadis_rad

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 22-05-2025، 12:30 PM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.