تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › اخبار علمی و فناوری v
« قبلی 1 … 115 116 117 118 119 120 بعدی »

تویوتا

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
تویوتا
motlagh آفلاین
Administrator
*******
ارسال‌ها: 1,898
موضوع‌ها: 1,876
تاریخ عضویت: Jan 2017
اعتبار: 51
#1
15-04-2017, 05:15 PM (آخرین ویرایش: 15-04-2017, 05:23 PM، توسط motlagh.)
[تصویر:  87f15e97-7880-47bf-a5a7-b298c6269572.jpg]


شرکت تویوتا موتور به‌تازگی از یک پای رباتیک پوشیدنی رونمایی کرده است که به افراد با مشکلات حرکتی جدی برای راه  رفتن کمک می‌کند. بیمارانی که با مشکل معلولیت در یک طرف از بدن خود مواجه بوده یا از یک بیماری که راه رفتن آن‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد رنج می‌برند، با این دستگاه توانایی راه رفتن مجدد می‌یابند. این دستگاه رباتیک که Welwalk WW-100 نام دارد، از یک چهارچوب مکانیکی موتوردار تشکیل شده است که در اطراف زانوی فرد قرار گرفته و می‌تواند  تنها برای یک پا استفاده شود.

تویوتا برای ساخت این دستگاه با ایچی سایتو، متخصص پزشکی و معاون بیمارستان فوجیتا همکاری کرده است. به  گفته‌ی سایتو این دستگاه می‌تواند در طی پروسه توان‌بخشی بسیار مؤثر باشد. او می‌گوید حس‌گرهای رباتیک حساس در این وسیله برای حفظ تعادل بهتر با وضعیت بیمار هماهنگ می‌شوند. این دستگاه همچنین به پزشکان برای کنترل روند بهبودی بیمار یاری می‌رساند.


[تصویر:  aa6610f3-3ce6-41ba-9d8a-8c3e00500ef6.jpg]


همان‌طور که تصویر نشان می‌دهد که این پای رباتیک به قسمت ران، زانو، مچ و پای بیمار متصل شده است. بدن بیمار از بالا توسط یک نگهدارنده حمایت شده و یک موتور نیز به خم و راست شدن زانوی بیمار کمک می‌کند. سنسورهای موجود در این دستگاه راه رفتن بیمار را کنترل کرده و بر اساس نیاز فرد تنظیم می‌شوند. توشیوکی ایزوبه، مدیر ارشد تحقیقات تویوتا، می‌گوید:
نقل‌قول: تویوتا به دنبال ساخت نمونه‌ی سیار از این دستگاه برای همه‌ی افراد است. ما در حال ساخت ربات‌های صنعتی برای تولید خودرو هستیم و تلاش می‌کنیم تا از این تکنولوژی برای برطرف کردن نیازهای اجتماعی افراد و بهبود زندگی آن‌ها استفاده کنیم. تویوتا قصد دارد تا در سال جاری صد نمونه از این دستگاه را به مراکز پزشکی در ژاپن اجاره دهد.

[تصویر:  f8791812-7d31-4f1c-a564-ca791e587ac9.jpg]


Welwalk نمونه‌ای از تلاش‌های تویوتا برای استفاده از ربات‌ها در صنعت پزشکی و بهبود رفاه اجتماعی است. این شرکت اخیراً اقدام به ساخت ربات‌هایی کرده است که قادر به نواختن آلات موسیقی بوده و برخی از آن‌ها توانایی هم‌صحبت شدن با افراد را دارند.

#تویوتا#ربات#صنعت پزشکی

منبع : http://www.popularmechanics.co.za/tech/robotic-leg/
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


پیام‌های داخل این موضوع
تویوتا - توسط motlagh - 15-04-2017, 05:15 PM

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 18-05-2025، 10:15 PM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.