تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › باشگاه متخصصین و مشاورین صنعت v
« قبلی 1 … 10 11 12 13 14 … 27 بعدی »

مخمر

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مخمر
H.PEYMAN آفلاین
عضو جوان
**
ارسال‌ها: 17
موضوع‌ها: 17
تاریخ عضویت: Sep 2020
اعتبار: 0
#1
06-09-2020, 05:08 PM
اپیزود دوم:

سال‌ها پیش، نانوایان پی برده بودند که اگر خمیر را پیش از طبخ، مدتی نگه بدارند هنگام طبخ سبک و پف کرده به عمل می‌آید. علت این پدیده آن بود که چون خمیر مدتی در جایی بماند قارچ‌هایی به تدریج از هوا وارد آن شده، شروع به رشد و تکثیر می‌کنند.
اما اکنون نانوایان بر خمیر خود، خمیرمایه و شکر می‌افزایند تا نشاسته و قندی که در خمیر نان وجود دارد خوراک قارچ‌های موجود در خمیرمایه بشوند. همین مخمرها، تولید مقداری گاز کربونیک در درون خمیر می‌کنند.
از سوی دیگر، حرارت تنور نیز خود باعث افزایش حجم گازکربونیک شده، بیشتر باعث پف کردن نان و برآمدگی آن می‌گردد. آنگاه باز هم بر اثر حرارت بیشتر، باز مقدار بیشتری گاز کربونیک از خمیر نان خارج می‌شود و در نتیجه نانی خشک، سبک و برآمده تحویل ما می‌دهد.
خمیرمایه از کشت مخمرها در خمره‌های بزرگی تهیه می‌شوند. آنگاه به موقع آن‌ها را چلانده، پس از افزودن شکر به صورت قالب در می‌آورند و به نانوایان می‌فروشند.
اگر مخمر را در یک محلول قند کشت دهند، گاز کربونیک از آن خاررج می‌گردد ولی الکل همچنان در آن محلول باقی می‌ماند.

مزایا و خواص قارچ‌های خوراکی معروف به گوشت جنگلی (ارزش غذایی و داروئی):

1- دارای پروتئین قابل هضم و جذب فراوان
2- انواع ویتامین‌های B6 _ B2 _ B1 اسید فولیک، ویتامین E" D" K" C 
3- دارای انواع مواد معدنی از قبیل کلسیم، فسفر، پتاسیم، آهن، منگنز، مس، روی و منیزیم
4- مؤثر در درمان و پیشگیری از بیماری‌های قلبی و دیابت و فشار خون
5- مؤثر در درمان تومورهای سرطانی
6- مؤثر در درمان بیماری‌‌های کلیوی و کبدی
7- مؤثر در درمان چاقی
8- جایگزین مناسبی به جای گوشت قرمز برای افراد مسن
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مخمر در شراب سازی3 H.PEYMAN 0 552 06-09-2020, 08:53 PM
آخرین ارسال: H.PEYMAN
  مخمر در شراب سازی2 H.PEYMAN 0 562 06-09-2020, 08:48 PM
آخرین ارسال: H.PEYMAN
  مخمر در شراب سازی1 H.PEYMAN 0 577 06-09-2020, 08:46 PM
آخرین ارسال: H.PEYMAN
  مخمر H.PEYMAN 0 532 06-09-2020, 04:51 PM
آخرین ارسال: H.PEYMAN

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 13-06-2025، 04:09 AM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.