تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › گفتگوی آزاد v
« قبلی 1 … 855 856 857 858 859 … 1000 بعدی »

ایمنی در كار | افزايش ضريب ايمني در كار | پیشگیری از حوادث کار

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ایمنی در كار | افزايش ضريب ايمني در كار | پیشگیری از حوادث کار
taraa25 آفلاین
عضو جوان
**
ارسال‌ها: 37
موضوع‌ها: 37
تاریخ عضویت: Oct 2018
اعتبار: 0
#1
17-10-2018, 05:29 PM (آخرین ویرایش: 20-10-2018, 11:20 AM، توسط taraa25.)
نقل‌قول: [تصویر:  img_1991-420x400.jpg]

جلوگيري از حوادث احتمالي و يا كاهش آسيب ديدگي نيروي كار دغدغه هر كارفرمايي است. هزينه هاي انجام شده در امر در مقايسه با جبران خسارت هاي جاني بسيار ناچيز است. در ادامه مطلب به آيتم هاي مهم در افزايش ضريب ایمنی هر فرد در حين فعاليت اشاره ميكنيم.

در ابتدا به لباس كار
اشاره مي كنيم كه از فاكتور هاي اوليه و البته بسيار مهم محسوب مي شود. پوشيدن لباسكار مناسب از نظر كيفيت و جنس آن مي تواند نقش كليدي در حفظ جان و افزايش ایمنی نيروي كار داشته باشد. بعنوان مثال افرادي كه فعاليت آنان در زمينه برق مي باشد ميبايست از لباس كار تمام نخ و بدون فلز استفاده كنند و يا بهتر است از لباس كار هاي خنك و نخي در فصل گرما استفاده شود كه فرد دچار گرما زدگي نشود.



بعد از انتخاب لباس كار مناسب مي توان به استفاده از كفش ایمنی اشاره نمود. همواره اكثر آسيب هاي بوجود آمده در حين كار از ناحيه پا مخصوصا انگشتان پا بوده است. جهت جلوگيري از اين امر ، افراد ميبايست از كفش ایمنی مناسب جهت حفاظت از پاي خود استفاده كنند. از ٢ مدل سرپنجه ، فلزي و كامپوزيت در جلوي كفش كار استفاده ميشود. سرپنجه فلزي كفش كار معمولا براي كارهاي عمومي و سرپنجه كامپوزيت كفش ايمني عايق برق بوده و مناسب براي برقكاران مي باشد. يكي ديگر از مزاياي كفش ایمنی مقاومت در برابر سر خوردن مي باشد.



سومين فاكتور مهم در افزايش ايمني ، استفاده از كلاه ايمني مناسب و البته استاندارد مي باشد. منظور از كلاه ايمني استاندارد كلاهي است كه از جنس ABS نشكن ساخته شده باشد و بتواند از برخورد اشياء به قسمت سر بخوبي جلوگيري نمايد.



آيتم بعدي استفاده از كمربند ايمني در ارتفاع مي باشد. حتي مي توان اين آيتم را از اولويت هاي بسيار مهم دانست. كمربند ايمني در ٢مدل ( كمري ، شورتي ) قابل تهيه مي باشد. استفاده از كمربند ايمني شورتي و يا هارنس به نسب كمربند كمري علارغم آسان نبودن پوشيدن آن ، به دليل در بر گرفتن قسمت هاي پا ، كمر و سرشانه بطور همزمان ، از ايمني بيشتري برخوردار بوده و در هنگام سقوط ناگهاني فرد ، فشار وارده از سقوط را بين نواحي مختلف بدن تقسيم ميكند. در ضمن در بعضي از كمربند هاي ايمني از شوك گير جهت كاهش ضرب سقوط استفاده مي شود كه بطور معمول به نسبت ساير كمربندها از قيمت بالاتري برخوردار مي باشد.



استفاده از عينك كار مناسب در حين فعاليت نيز توصيه مي شود. در صورتي فعاليت شما منجر به ايجاد گرد و خاك و يا پاشش براده و اشياء برنده شود مي تواند از عينك هاي ايمني با لنز سفيد استفاده نماييد. لنز زرد عينك مناسب براي كار در فضاي با نور كم ، لنز دودي براي كار در فضاي باز و جلوگيري از نور مستقيم خورشيد و لنز سياه مناسب براي جوشكاري و برشكاري مي باشد.



در بعضي از فعاليت هاي شغلي به دليل صداي هاي ناحنجار ، ممكن است شنوايي فرد را در طول زمان دچار آسيب كرده و در نهايت به ناشنوايي منجر شود. جهت جلوگيري از اين امر مي توان از گوشي هاي صداگير كه به ٢ صورت ، گوشي صدا گير داخل گوش و گوشي صدا گير روي گوش استفاده نمود. با توجه به مقدار صداي موجود در محدوده فعاليت ، مي توان از اين دو نوع گوشي با صداگيري هاي مختلف استفاده نمود. بهتر است بدانيم كه اين گوشي هاي صدا گير به طور ١٠٠ درصد ، صداي ناحنجار را از بين نبرده بلكه آن را به صدايي كه به شنوايي آسيب نمي رساند تبديل مي كند.



همان طور كه ميدانيم تمام فعاليت هاي هر فرد بواسطه دست فرد مخصوصا انگشتان دست مي باشد. پس محافظت از آن نيز حائز اهميت مي باشد. با توجه به پيشرفت هاي جديد در توليد دستكش کار در قياس با گذشته ، دستكش هاي مختلفي جهت هر نوع فعاليتي توليد مي شود. برخي از اين مدل ها مي توان به دستكش كف مواد جهت انجام كارهاي جنرال و معمولي از قبيل جابجايي اجسام و كار با اشياء غير برنده اشاره نمود. دستكش ضدبرش نيز برخلاف دستكش كف مواد ، از ضخامت و مقاومت بيشتري در قبال اشياء تيزه برخوردار مي باشد. همچنين دستكش ضد اسيد و دستكش ضد حلال مخصوص كار با اسيد و مواد شيمياي خورنده نيز وجود دارد.



استفاده از ماسك شیمیایی در صورت كار با اسيد ، مواد شيمايي ، معادن ، آزمايشگاه ها و رنگ بسيار مهم است. تاثير سوء عدم استفاده از ماسك تنفسي در حين كار ، ممكن در ابتدا نمايان نشود اما ممكن است فرد را در آينده دچار مشكلات بسيار جدي كند. ماسك شيمايي در ٢ مدل نيم صورت كه فقط بيني و دهان در بر ميگيرد و تمام صورت كه علاوه بر دهان و بيني چشم را نيز پوشش مي دهد. استفاده از ماسك نيم صورت در زماني توصيه مي شود كه هيچگونه ضرري چشم فرد را تهديد نكند در غير اين صورت حتما از ماسك تمام صورت استفاده شود. همچنين تعويض فيلتر ماسك مي بايست در زمان مناسب خود انجام گيرد.منبع: لباس كار
ارسال‌ها
پاسخ
food آفلاین
عضو عادی
***
ارسال‌ها: 53
موضوع‌ها: 5
تاریخ عضویت: Nov 2018
اعتبار: 0
#2
05-11-2018, 01:37 PM
ایران کشوری با تمدن و فرهنگ بسیار غنی و سفره ایرانی سفره ای رنگین است. ایرانیان از گذشته توجه ویژه ای به غذای خود داشته اند.
معرفی بهترین رستوران های ایرانی

Iranian Restaurant
Persian Restaurant
Iranian food
Persian food
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درصد و رتبه قبولی کنکور ارشد مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) MN84kishtech 0 370 05-07-2023, 07:29 PM
آخرین ارسال: MN84kishtech
  درصد و رتبه قبولی کنکور ارشد ایمنی، بهداشت و محیط زیست MN84kishtech 0 364 05-07-2023, 07:25 PM
آخرین ارسال: MN84kishtech
  درصد و رتبه قبولی کنکور کارشناسی ارشد ایمنی شناسی دامپزشکی MN84kishtech 0 312 05-07-2023, 11:19 AM
آخرین ارسال: MN84kishtech
  پیشگیری از سوختن برد الکترونیکی ماشین ظرفشویی negin 0 383 03-03-2023, 07:15 PM
آخرین ارسال: negin
  سوالات و پاسخنامه کارشناسی ارشد پیشگیری بیماری های دامی MN84kishtech 0 410 02-03-2023, 08:45 PM
آخرین ارسال: MN84kishtech
  سوالات و پاسخنامه کارشناسی ارشد ایمنی شناسی دامپزشکی MN84kishtech 0 433 02-03-2023, 08:41 PM
آخرین ارسال: MN84kishtech
  سوالات و پاسخنامه کارشناسی ارشد ایمنی، بهداشت و محیط زیست MN84kishtech 0 423 28-02-2023, 11:52 PM
آخرین ارسال: MN84kishtech
  سوالات و پاسخنامه کارشناسی ارشد مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) MN84kishtech 0 410 28-02-2023, 11:47 PM
آخرین ارسال: MN84kishtech
  سوالات و پاسخنامه دکتری مدیریت پیشگیری از جرم، جرم یابی و ایمنی ترافیک MN84kishtech 0 399 25-02-2023, 05:00 PM
آخرین ارسال: MN84kishtech
  سوالات و پاسخنامه دکتری ایمنی شناسی MN84kishtech 0 274 15-02-2023, 09:51 PM
آخرین ارسال: MN84kishtech

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 11-05-2025، 04:32 PM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.