تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › گفتگوی آزاد v
« قبلی 1 … 204 205 206 207 208 … 1001 بعدی »

زرد عسلی خوشمزه

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
زرد عسلی خوشمزه
nbtfd234 آفلاین
عضو عادی
***
ارسال‌ها: 55
موضوع‌ها: 55
تاریخ عضویت: May 2019
اعتبار: 0
#1
11-06-2019, 12:09 PM
خرما عسلی که به رطب زرد هم شهرت دارد یکی از محصولات خرما خاص منطقه شهرخشت از توابع شهرستان کازرون است. این خرما در بازار ایران به خوبی شناخته شده است و بسیاری از مردم به دلیل شهد فراوان و مزه فوق العاده ای که دارد این نوع خرما را در سفره خود جای داده اند.خرما عسلی دارای انواع ویتامین های A ,B ،C ,E می باشد که برای تنظیم تمامی ارگان های بدن از ضروریات محسوب می شوند. همین موضوع باعث شده است که خرما عسلی به عنوان یکی از منابع غنی ویتامین شناخته شود که برای بسیار از مشکلات استخوانی، عفونی و سرما خوردگی مناسب شناخته شود. ضمن اینکه ویتامین B موجود در خرما عسلی یکی از بهترین مکمل ها برای تقویت اعصاب است.فسفر و پتاسیم و آهن موجود در خرما عسلی نیز بسیار فراوان است و از این رو برای مشکلات عصبی و کم خونی مناسب است. در نظر داشته باشید که قند این خرما بسیار زیاد است و هر چند نوع قند آن با قند مصنوعی متفاوت است ولی بهتر است در خوردن آن افراد دیابتی احتیاط کنند.هر چند از گوشت خرما عسلی برای تهیه انواع کیک و حلوا و لواشک و یا مواد غذایی دیگر نیز استفاده می شود و می توانید در صورت عدم استفاده از خرما در مدت مشخصی با جدا کردن هسته و کلاهک میوه از آن به عنوان یک قند طبیعی و سالم برای پخت بسیاری از این مواد غذایی استفاده کنید و یا آن را جوشانده و از شیره و جوشانده آن برای تهیه انواع شربت و نوشیدنی استفاده کنید.برترین شرکت صادراتی داخلی که جایگاه ویژه ای در امر صادرات خرما عسلی را دارد، شرکت کریستال است. خرمای زرد عسلی کریستال جزو مرغوب ترین خرماهای صادراتی است که طرفداران آن بخاطر طعم و قیمت مناسب آن را برگزیدند.

این نکته قابل ذکر است که دمای نگهداری مناسب برای خرما زرد عسلی برای مدت طولانی و نگهداری بهتر، دمای بین 15- تا 20- سانتی گراد می باشد.
همچنین می توان اشاره داشت که  سالانه به میزان 50 هزار تن خرمای زرد عسلی در کشور کشت و تولید و درنهایت عرضه و صادر می گردد.
ارسال‌ها
پاسخ
alireza663 آفلاین
عضو عادی
***
ارسال‌ها: 89
موضوع‌ها: 1
تاریخ عضویت: Feb 2022
اعتبار: 0
#2
02-07-2022, 04:52 PM
فروشگاه لیماک فروت تولید کننده میوه خشک و فروشگاه دستگاه میوه خشک کن میباشد که در سرتاسر کشور فعالیت داشته و اقدام به فروش میوه خشک عمده مینماید.جهت دریافت لیست قیمت میوه خشک از این لینک استفاده کنید.
ارسال‌ها
پاسخ
seohacker آفلاین
عضو عادی
***
ارسال‌ها: 86
موضوع‌ها: 33
تاریخ عضویت: Apr 2022
اعتبار: 0
#3
02-07-2022, 05:38 PM (آخرین ویرایش: 02-07-2022, 05:38 PM، توسط seohacker.)
نمایندگی تعمیرات سامسونگ:
 
[align=justify]نمایندگی تعمیرات سامسونگ در تهران یکی از بزرگترین و محبوب ترین مرکز تعمیرات سامسونگ در ابران میباشد. نمایندگی سامسونگ این افتخار را دارد تا تعمیرات هرگونه از لوازم الکتریکی و الکترونیکی اعم از تلفن همراه، تلویزیون، سینما خانگی، ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی و ... در اسرع وقت و بالاترین کیفیتممکن انجام دهد. تعمیرات دستگاه های سامسونگ ار به دست افراد غیر متخصص واگذار شود ممکن است بسیار برای شما عزیزان هزینه بر بوده و همچنین از کیفیت خوبی برخوردار نباشد. در نتیجه اگر قصد تعمیر یا تعویض قطعات لوازم خانگی خود را که برند سامسونگ بوده، دارید، بهترین و مناسب ترین گزینه، استفاده ز خدمات مرکز تعمیرات سامسونگ میباشد. در این مرکز استفاده از قطعات اورجینال و اصل به شما مصرف کنندگان تضمین میشود.
https://repairing-panel.ir/
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آموزش پخت کباب رول خوشمزه در خانه در 4 مرحله tabeshestila 0 528 21-08-2023, 02:28 PM
آخرین ارسال: tabeshestila
  آموزش پخت کباب رول خوشمزه در خانه در 4 مرحله tabeshestila 0 414 28-01-2023, 01:40 PM
آخرین ارسال: tabeshestila
  غذای خوشمزه food 1 1,072 07-07-2022, 03:19 PM
آخرین ارسال: alireza663
  7 پیتزای خوشمزه و محبوب در ایران - فر پیتزا ریلی محصول تابش استیلا tabeshestila 0 556 02-01-2021, 02:14 PM
آخرین ارسال: tabeshestila
  خرما عسلی balckdate2019 0 552 14-04-2019, 02:48 AM
آخرین ارسال: balckdate2019
  رازهای خوشمزه کردن سالاد الویه ahmadpor 0 914 19-11-2017, 08:27 PM
آخرین ارسال: ahmadpor

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 23-05-2025، 08:08 PM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.