تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › مجموعه مشاوره روانشناسی، تحصیلی و مددکاری v
« قبلی 1 … 46 47 48 49 50 … 138 بعدی »

چرا فرزندم لوس است ؟

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چرا فرزندم لوس است ؟
fatemehghazanfariyan آفلاین
عضو فعال
موضوع‌ها: 396
اعتبار: 8
23-12-2018, 02:45 AM
چرا فرزندم لوس است ؟
برای تغییر رفتارهایش چه کنم؟
 به نقل از پورتال مشاوره و‌مددکاری اجتماعی صبا:

او را مسئول رفتارهايش نمي دانيد
اگر فرزندتان را مسؤول رفتارهاي اشتباهش ندانسته و او را مقصر ندانيد، او اينطور برداشت مي کند که هيچ وقت اشتباه نمي کند و کار خطايي انجام نمي دهد. به اين ترتيب، او مي فهمد که مي تواند از زير بار مسؤوليت نادرستش شانه خالي کند. با اين کار او ديگران را مقصر قلمداد مي کند.
به دلايل نادرست به او هديه مي دهيد
کارشناسان معتقدند آن چيزي که براي فرزندتان هديه مي خريد به اندازه علت خريد اين هديه اهميت ندارد. بسيار مهم است که براي علتي صحيح به فرزندتان هديه دهيد. براي مثال، اگر براي فرزندتان به اين علت که از دوچرخه قبلي اش خسته شده دوچرخه بدهيد، کار اشتباهي انجام داده ايد.
بدتر از اين گونه هديه خريدن، وقتي است که به خاطر رهايي از احساس گناه برايش هديه مي خريد. براي مثال، اگر او به شما گفت: «تو بدترين مادر روي زمين هستي ...» زماني مناسب براي خريد کادو نيست. اگر اجازه دهيد بازيچه خواست و حرف کودکتان شويد، به او محبتي نکرده ايد. او به خواسته اش مي رسد؛ ولي، مي فهمد که چون با حرفش شما را با اين کار تهييج کرده، به خواسته اش رسيده است.
در مقابل بدخلقي هايش تسليم مي شويد
اين بدترين کاري است ک.....
ادامه..
hamid28 آفلاین
عضو عادی
موضوع‌ها: 2
اعتبار: 0
11-11-2019, 12:36 PM
سلام . من فرزند کوچکم خیلی ناز نازی هست البته مقصرش خودم هستم که انقد لوس بارش اوردم . همه بهم میگن به مشاور نشونش بده با خودم میگم مگه مشکلی داره که ببرمش تصمیم گرفتم مقاله مشاوره خانواده فیلیا رو بخونم ببینم میتونم راهکاری پیدا کنم یا نه ؟
clinicroya آفلاین
عضو عادی
موضوع‌ها: 73
اعتبار: 0
26-09-2021, 10:02 PM
(23-12-2018, 02:45 AM)fatemehghazanfariyan نوشته است: چرا فرزندم لوس است ؟
برای تغییر رفتارهایش چه کنم؟
 به نقل از پورتال مشاوره و‌مددکاری اجتماعی صبا:

او را مسئول رفتارهايش نمي دانيد
اگر فرزندتان را مسؤول رفتارهاي اشتباهش ندانسته و او را مقصر ندانيد، او اينطور برداشت مي کند که هيچ وقت اشتباه نمي کند و کار خطايي انجام نمي دهد. به اين ترتيب، او مي فهمد که مي تواند از زير بار مسؤوليت نادرستش شانه خالي کند. با اين کار او ديگران را مقصر قلمداد مي کند.
به دلايل نادرست به او هديه مي دهيد
کارشناسان معتقدند آن چيزي که براي فرزندتان هديه مي خريد به اندازه علت خريد اين هديه اهميت ندارد. بسيار مهم است که براي علتي صحيح به فرزندتان هديه دهيد. براي مثال، اگر براي فرزندتان به اين علت که از دوچرخه قبلي اش خسته شده دوچرخه بدهيد، کار اشتباهي انجام داده ايد.
بدتر از اين گونه هديه خريدن، وقتي است که به خاطر رهايي از احساس گناه برايش هديه مي خريد. براي مثال، اگر او به شما گفت: «تو بدترين مادر روي زمين هستي ...» زماني مناسب براي خريد کادو نيست. اگر اجازه دهيد بازيچه خواست و حرف کودکتان شويد، به او محبتي نکرده ايد. او به خواسته اش مي رسد؛ ولي، مي فهمد که چون با حرفش شما را با اين کار تهييج کرده، به خواسته اش رسيده است.
در مقابل بدخلقي هايش تسليم مي شويد
اين بدترين کاري است ک..... مشاوره کودک
ادامه..
مشاوره
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  روانشناس کودک: چه زمانی باید با فرزندم وقت بگیرم؟ lavazemkhanegi 0 321 14-05-2023, 12:39 PM
آخرین ارسال: lavazemkhanegi
  چگونه با فرزندم در مورد طلاق صحبت کنم fatemehghazanfariyan 0 532 12-02-2019, 03:27 AM
آخرین ارسال: fatemehghazanfariyan
  چگونه به فرزندم بیاموزم از خود دفاع کند fatemehghazanfariyan 0 527 09-12-2018, 11:12 PM
آخرین ارسال: fatemehghazanfariyan

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 11-05-2025، 03:57 AM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5