تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › مالی،اقتصاد و حسابداری v
« قبلی 1 … 32 33 34 35 36 … 39 بعدی »

ایزو 6820

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ایزو 6820
sina58596061 آفلاین
عضو عادی
***
ارسال‌ها: 208
موضوع‌ها: 208
تاریخ عضویت: Jul 2018
اعتبار: 0
#1
01-09-2018, 01:05 PM
ایزو 6820
[font=datis, Roboto, tahoma, sans-serif]گواهینامه ایزو 6820 راهنمای  ایزو 6820 به دنبال طرح استاندارد ی ست که به طور گسترده ای برای روش تجزیه
و تحلیل استفاده می شود .[/font]

و بدین ترتیب تضمین می کند که هیچ عنصر  توسط کاربر در هنگام تدوین یا تهیه پیش نویس تست نان بررسی
نشده باشد.

این اطلاعات در مورد محتویات مقررات، مانند محدوده و زمینه کاربرد، اصل، مواد، دستگاه، نمونه برداری، روش،
بیان نتایج، گزارش آزمون ارائه می دهد.

مقدمه
ISO (سازمان بین المللی استاندارد سازی) یک فدراسیون جهانی سازمان های استاندارد ملی (سازمان های عضو ISO)
است.

کار آماده سازی استانداردهای بین المللی معمولا از طریق کمیته های فنی ISO انجام می شود.
هر عضو عضو که علاقه مند به یک موضوع است که برای آن یک کمیته فنی ایجاد شده است، حق دارد در این کمیته
نمایندگی نماید. سازمان های بین المللی، دولتی و غیر دولتی، در ارتباط با ISO، همچنین در این کار شرکت می کنند.

پیش نویس استانداردهای بین المللی که توسط کمیته های فنی تصویب شده است، به هیئت های عضو برای تایید
قبل از پذیرش آنها به عنوان استانداردهای بین المللی توسط شورای ایزو توزیع می شود.

آنها طبق ماموریت های ایزو تایید شده توسط سازمان های عضو مورد تأیید حداقل 75 درصد تایید می شوند.
استاندارد بین المللی ISO 6820 توسط کمیته فنی ISO / TC 34، محصولات غذایی کشاورزی تهیه شده است.

مقدمه
استاندارد سازی بین المللی از پیش نویس روش برای آزمایش نان، حفظ روش های ملی یا محلی مطابق با نیازها و
عادت های منطقه نیست.

این استاندارد بین المللی برای ارجاع در نظر گرفته شده است و ممکن است در تهیه یک روش برای آزمایشات بین
آزمایشگاهی مفید باشد.
به منظور تسهیل مبادلات، مهم است که هر یک از این روش ها در همه کشورهای دیگر کاملا قابل فهم و قابل تجدید باشد،
صرف نظر از اینکه چگونه ممکن است متفاوت باشند.
همچنین لازم است هماهنگی الزامات مربوط به مواد، مقادیر مواد تشکیل دهنده و سایر شرایط برای تمام روش های
تولید نان مشابه نوع نان باشد.
هنگامی که روش های ملی در این فرم نوشته شده است، امکان مقایسه آن ها و بررسی اینکه آیا امکان منطقی بودن
برای هر نوع نان وجود دارد.

دامنه و زمینه کاربرد
این استاندارد بین المللی، راهنمایی کلی را در زمینه تدوین آزمایش های نان برای آرد گندم و آرد چاودار ارائه می دهد،
صرف نظر از این که آیا آرد تجاری یا تجربی است.
از طرح استاندارد به طور گسترده ای برای روش های تجزیه و تحلیل استفاده می شود و بنابراین تضمین می کند که هیچ
عنصر در هنگام طراحی یا تدوین یک آزمایش نان، توسط کاربر مورد بررسی قرار نگرفته باشد.
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشاوره ایزو 9001 sina58596061 0 606 09-09-2018, 10:36 AM
آخرین ارسال: sina58596061
  اخذ ایزو sina58596061 0 604 09-09-2018, 10:32 AM
آخرین ارسال: sina58596061
  دلال ایزو mahdi naderi 0 547 05-09-2018, 02:30 PM
آخرین ارسال: mahdi naderi
  هزینه مشاوره و صدورگواهینامه ایزو mahdi naderi 0 591 05-09-2018, 02:29 PM
آخرین ارسال: mahdi naderi
  مشاور ایزو رستوران mahdi naderi 0 593 05-09-2018, 02:26 PM
آخرین ارسال: mahdi naderi
  اشتباهات متداول در اخذ ایزو کدامند ؟ mahdi naderi 0 591 05-09-2018, 02:18 PM
آخرین ارسال: mahdi naderi
  اخذ ایزو mahdi naderi 0 621 05-09-2018, 02:16 PM
آخرین ارسال: mahdi naderi
  روش بررسی اعتبار مرجع صدور گواهینامه ایزو چیست ؟ sina58596061 0 581 01-09-2018, 12:59 PM
آخرین ارسال: sina58596061
  هزینه مشاوره و صدورگواهینامه ایزو sina58596061 0 524 01-09-2018, 12:55 PM
آخرین ارسال: sina58596061
  دلایل خرید و فروش گواهینامه ایزو sina58596061 0 675 01-09-2018, 12:54 PM
آخرین ارسال: sina58596061

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 18-07-2025، 09:31 AM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.