تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › اخبار علمی و فناوری v
« قبلی 1 … 63 64 65 66 67 … 120 بعدی »

اولین هدست واقعیت مجازی مستقل اچ تی سی

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اولین هدست واقعیت مجازی مستقل اچ تی سی
motlagh آفلاین
Administrator
*******
ارسال‌ها: 1,898
موضوع‌ها: 1,876
تاریخ عضویت: Jan 2017
اعتبار: 51
#1
27-07-2017, 05:38 PM (آخرین ویرایش: 27-07-2017, 05:39 PM، توسط motlagh.)
[تصویر:  da2ac8a7-b916-4ea9-9687-ce969179791c.jpg]



کمپانی اچ‌تی‌سی نخستین هدست واقعیت مجازی مستقل وایو را به‌طور انحصاری در بازار چین عرضه می‌کند.


تا زمانی که اچ‌تی‌سی یک هدست واقعیت مجازی بدون نیاز به پی‌سی روانه‌ی بازار نکند، مسلما بسیاری از کاربران عادی نمی‌توانند از این محصول استفاده کنند. این شرکت یک هدست مستقل با برند وایو معرفی کرده که به‌طور انحصاری برای بازار چین در نظر گرفته شده است. اچ‌تی‌سی می‌گوید حوزه‌ی موبایل در چین، یک جاده‌ی بسیار شلوغ و باظرفیت است و بنابراین، بهره بردن از این مزیت با عرضه‌ی سخت‌افزار واقعیت مجازی‌‌ که در دسترس عموم کاربران قرار بگیرد، اقدامی منطقی به نظر می‌رسد. هنوز مشخص نیست هدست واقعیت مجازی مستقل جدید اچ‌تی‌سی وایو در مقایسه با مدل وابسته به پی‌سی این محصول، چگونه عملکردی خواهد داشت (مثلا رزولوشن نمایشگر و راحتی استفاده از هدست)؛ اما واضح است که اچ‌تی‌سی در تولید وایو مستقل، بر قابلیت حمل بالا و کاهش قیمت تمرکز دارد.
هدست واقعیت مجازی مستقل وایو به یک پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۳۵ مجهز شده است و بنابراین نمی‌توانید با استفاده از این مدل، عملکرد و کیفیت بصری شبیه به آنچه مدل استاندارد وایو در کنار یک رایانه‌ی گیمینگ قدرتمند ارائه می‌دهد، تجربه کنید. در هر حال، مستقل بودن این هدست واقعیت مجازی جدید به این معنی است که از طراحی ساده‌تری بهره می‌برد و برای استفاده از آن نیاز به اتصال چندین سیم یا حمل پک‌های باتری اضافه نخواهید داشت. البته یکی دیگر از مهم‌ترین ویژگی‌های هدست مستقل وایو کمپانی اچ‌تی‌سی، این است که به دلیل بهره بردن از پردازنده‌ی موبایل اسنپدراگون ۸۳۵، قیمت بسیار پایین‌تر و مناسب‌تری نسبت به مدل استاندارد این محصول دارد؛ زیرا همه می‌دانیم که قیمت قطعات رایانه‌های رده‌بالا بسیار بیشتر از قطعات موبایل است.
برای اینکه متوجه شوید محصول جدید اچ‌تی‌سی چه بازخوردی بین کاربران داشته است، نیاز به ارتباط با یک صادرکننده‌ی چینی ندارید. به یاد داشته باشید که اچ‌تی‌سی قبلا اعلام کرده که در حال ساخت یک هدست واقعیت مجازی مستقل مبتنی بر دی‌دریم است که اواخر سال جاری عرضه خواهد شد؛ با توجه به اینکه اچ‌تی‌سی چنین محصولی در دست تولید دارد، واردات هدست واقعیت مجازی مستقل وایو چندان منطقی به نظر نمی‌رسد. همچنین نباید فراموش کنیم که دارندگان هدست‌های واقعیت مجازی مبتنی بر دی‌دریم، مسلما به طیف وسیع‌تری از اپلیکیشن‌های منتخب دسترسی خواهند داشت و این در حالی است که هدست مستقل وایو برای بازار چین، به‌جای فروشگاه گوگل، فقط به اپ‌های منتشرشده در فروشگاه وایو اچ‌تی‌سی دسترسی دارد. درهرحال اگر دوستانی در کشور چین دارید، می‌توان گفت که شاید آن‌ها زودتر از شما بتوانند هدست واقعیت مجازی مستقل اچ‌تی‌سی وایو را تجربه کنند.

منبع : https://www.engadget.com/2017/07/26/htc-...for-china/

# پردیس_فناوری_کیش
# اولین_هدست_واقعیت_مجازی_مستقل_اچ تی سی
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مزایای نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1401 mlotfi2000 0 1,592 12-05-2022, 11:56 AM
آخرین ارسال: mlotfi2000
  دوربین مناسب برای تولید محتوای فضای مجازی pooya.tgh 0 1,385 20-10-2021, 02:54 PM
آخرین ارسال: pooya.tgh
  اولین و بهترین نمایندگی تعمیر یخچال دوو در تهران daewoovida 0 817 18-01-2020, 06:43 PM
آخرین ارسال: daewoovida
Wink برگزاری اولین آشنایی کارگاه نمایش درمانی در ایران(رایگان) fatemehghazanfariyan 0 686 20-02-2019, 11:37 PM
آخرین ارسال: fatemehghazanfariyan
  اولین کتاب چاپی و چاپخانه در ایران saranaderi 0 1,089 22-01-2018, 06:44 PM
آخرین ارسال: saranaderi
  کوالکام اولین سنسور اثر انگشت را معرفی کرد motlagh 0 1,036 28-06-2017, 12:50 PM
آخرین ارسال: motlagh
  مرورگرها در فضای مجازی قابل ردیابی هستند motlagh 0 1,251 08-04-2017, 05:32 PM
آخرین ارسال: motlagh
  اینتل رکورد سرعت ذخیره‌سازی را با اولین حافظه Optane SSD ظرفیت بالا شکست motlagh 0 1,240 29-03-2017, 02:33 PM
آخرین ارسال: motlagh
  اولین قدم آمازون برای ورود به خاورمیانه با خرید Souq.com motlagh 0 968 29-03-2017, 01:38 AM
آخرین ارسال: motlagh

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 16-05-2025، 12:12 PM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.