تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › *** فوتبال *** v
« قبلی 1 … 11 12 13 14 15 … 21 بعدی »

دیدگاه و نگرش ماسیملیانو آلگری در رابطه با شغل مربیگری

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
دیدگاه و نگرش ماسیملیانو آلگری در رابطه با شغل مربیگری
Mohammadrezabagherinasab آفلاین
عضو فعال
موضوع‌ها: 437
اعتبار: 0
25-06-2023, 08:11 PM
دپارتمان خبری آی تی فوتبال (مقاله آموزشی)
به گزارش پایگاه خبری آی تی فوتبال : دید گاه و نگرش ماسیملیانو آلگری سرمربی موفق یوونتوس در مورد شغل مربیگری در فوتبال و موارد مختلف این حرفه :
[تصویر:  -1.jpg]
او در ابتدای صحبت های خود چنین شروع می کند :
من کسی نیستم که بنشینم و بیش از ۲۴ ساعت به یک بازی فوتبال فکرکنم . همیشه گفته ام که مربیان دو نوع هستند:
۱ – آن هایی که آموزش دیده اند تا مربی شوند  ۲ – آن هایی که به صورت غریزی مربی هستند
من خود را در دسته دوم می بینم زیرا احتیاجی ندارم ساعت های جدیدی را صرف دیدن ویدیو های جدید کنم من فقط به یک چیز توجه میکنم و به ۱۵ دقیقه زمان احتیاج دارم تا آن را ببینم بفهمم و درک کنم .
اگر تمام روز را صرف دیدن ویدیو های بازی ها کنم نهایتأ چیزی متوجه نمی شوم .
دوستان من : فوتبال ساده است و نیازی به پیچیده کردن آن نیست زیرا این کار بی فایده است .
در زمین بازی هر کاری که حریف انجام داد شما باید خلاف آن را انجام دهید اگر حریف پیشروی کرد شما عقب نشینی کنید . و اگر شما عقب نشینی کنید من جلو می کشم.
به همین سادگی مردم می خواهند چیز های ساده را پیچیده کنند و همه چیز را دشوار و پیچیده جلوه دهند .
۸۰ درصد از عملکرد یک بازیکن به مسائل روانشناسی بر می گردد.
در حال حاضر من بسیاری از امور تیم مانند:آمادگی بدنی ، تکنیک و سایر چیز ها را به دستیارانم واگذار می کنم . در جلسه اصلی تمرینات حاضر می شوم و با تک تک بازیکنانم کار می کنم تا بدانند که می توانند چگونه از حداکثر ظرفیت خود استفاده کنند یا زمانی که بازیکنی درک کند که می تواند بهتر باشد .
گاهی می دانم باید کدام بازیکنان را از نظر روحی آرام کنم زیرا این کار من است . 

ارتباط با ما :
تلفن : ۰۲۱۶۶۱۷۶۱۹۶       ۰۲۱۶۶۵۶۹۷۶۲      ۰۹۰۵۹۶۲۶۹۰۰
شبکه های اجتماعی آی تی فوتبال :
کانال تلگرام itfootball_ir@ 
 اینستاگرام   itfootball.ir  
آپارات itfootball
« قدیمی‌تر | جدیدتر »

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دوره دانش افزایی مربیگری روز مسابقه فوتبال Mohammadrezabagherinasab 0 352 16-12-2024, 12:20 AM
آخرین ارسال: Mohammadrezabagherinasab
  دوره روانشناسی مربیگری فوتبال دانشکده علوم ورزشی دانشگاه تهران supervisor 1 370 04-03-2024, 01:26 PM
آخرین ارسال: OKBet
  مقاله ای در رابطه با قدرت مربیگری Mohammadrezabagherinasab 0 359 09-01-2024, 01:41 AM
  کارگاه حضوری مربیگری پایه در سطح پرولایسنس اروپا Mohammadrezabagherinasab 0 292 06-01-2024, 02:18 AM
  صحبت های محمد برزگر در رابطه با پرسپولیس Mohammadrezabagherinasab 0 307 24-12-2023, 03:55 AM
  دیدگاه قطر برای جانشین کیروش چیست؟ Mohammadrezabagherinasab 0 274 16-12-2023, 01:02 AM
  گزارش برگزاری کارگاه اصول مربیگری فوتبال پایه و تکنیک های فردی و گروهی Mohammadrezabagherinasab 0 325 04-12-2023, 02:51 AM
  افشاگری عجیب در رابطه با مهدی طارمی Mohammadrezabagherinasab 0 282 26-11-2023, 04:25 AM
  برگزاری دوره مربیگری درجه C در اصفهان Mohammadrezabagherinasab 0 420 19-08-2023, 03:09 AM
  ادعای محمد منتظر در رابطه با شایعه فسخ قراردادش Mohammadrezabagherinasab 0 369 12-08-2023, 06:40 PM

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 22-06-2025، 11:17 AM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5