![]() |
اپلیکیشن تهران من (درس خدمات ارز ش افزوده) - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: دانشگاه جامع علمی و کاربردی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=7) +---- انجمن: **مرکز علمی و کاربردی کوشا** (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=42) +----- انجمن: خدمات ارزش افزوده در فناوری اطلاعات - ترم اول 1401 - ساعت 12-14 (پنجشنبه ها) (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=287) +----- موضوع: اپلیکیشن تهران من (درس خدمات ارز ش افزوده) (/showthread.php?tid=74676) صفحهها:
1
2
|
اپلیکیشن تهران من (درس خدمات ارز ش افزوده) - Faramarz salamati - 07-12-2022 ۱- خدمات پایه اپلیکیشن تهران من کدامند؟ ۲-مزایا ومعایب اپلیکیشن تهران من را توضیح دهید؟ ۳-دربررسی اپلیکیشن تهران من به چه مواردی میتوان اشاره کرد؟ ۴-بیشتر خدمات ارزش افزوده در اپلیکیشن تهران من درکدام بخش میباشد؟ RE: اپلیکیشن تهران من (درس خدمات ارز ش افزوده) - Zahra-hosseini - 08-12-2022 (07-12-2022, 06:36 PM)Faramarz salamati نوشته است: ۱- خدمات پایه اپلیکیشن تهران من کدامند؟سوال 1 1-جستجوی متوفی 2-نرخ میادین میوه و تره بار 3-قبوض خدماتی 4-رزرو معاینه فنی 5-رزرو طرح ترافیک. سوال 2 مزایا:سهولت در استفاده-رابط کاربری ساده وزیبا-رزرو طرح ترافیک معایب:عدم ورود به برنامه درصورت نبود اینترنت-نبود تنظیمات و عدم پشتیبانی از تم تاریک-هدایت کاربر به مرورگر وب در بعضی از گزینه ها سوال 3 میتوان به یک اپ جامع کاربردی و ساده درقالب خدمات شهرداری اشاره کرد. سوال 4 بیشتر خدمات مرتبط با خودرو که خدماتی باارزش افزوده میباشد. RE: اپلیکیشن تهران من (درس خدمات ارز ش افزوده) - Samareh fathollahipour - 08-12-2022 سوال 1 1-جستجوی متوفی 2-نرخ میادین میوه و تره بار 3-قبوض خدماتی 4-رزرو معاینه فنی 5-رزرو طرح ترافیک. سوال 2 مزایا:سهولت در استفاده-رابط کاربری ساده وزیبا-رزرو طرح ترافیک معایب:عدم ورود به برنامه درصورت نبود اینترنت-نبود تنظیمات و عدم پشتیبانی از تم تاریک-هدایت کاربر به مرورگر وب در بعضی از گزینه ها سوال 3 میتوان به یک اپ جامع کاربردی و ساده درقالب خدمات شهرداری اشاره کرد. سوال 4 بیشتر خدمات مرتبط با خودرو که خدماتی باارزش افزوده میباشد. RE: اپلیکیشن تهران من (درس خدمات ارز ش افزوده) - keshavarz mirzamohamadi - 09-12-2022 سوال 1 1-جستجوی متوفی 2-نرخ میادین میوه و تره بار 3-قبوض خدماتی 4-رزرو معاینه فنی 5-رزرو طرح ترافیک. سوال 2 مزایا:سهولت در استفاده-رابط کاربری ساده وزیبا-رزرو طرح ترافیک معایب:عدم ورود به برنامه درصورت نبود اینترنت-نبود تنظیمات و عدم پشتیبانی از تم تاریک-هدایت کاربر به مرورگر وب در بعضی از گزینه ها سوال 3 میتوان به یک اپ جامع کاربردی و ساده درقالب خدمات شهرداری اشاره کرد. سوال 4 بیشتر خدمات مرتبط با خودرو که خدماتی باارزش افزوده میباشد. RE: اپلیکیشن تهران من (درس خدمات ارز ش افزوده) - ahmadfathi - 10-12-2022 سوال 1 1-جستجوی متوفی 2-نرخ میادین میوه و تره بار 3-قبوض خدماتی 4-رزرو معاینه فنی 5-رزرو طرح ترافیک. سوال 2 مزایا:سهولت در استفاده-رابط کاربری ساده وزیبا-رزرو طرح ترافیک معایب:عدم ورود به برنامه درصورت نبود اینترنت-نبود تنظیمات و عدم پشتیبانی از تم تاریک-هدایت کاربر به مرورگر وب در بعضی از گزینه ها سوال 3 میتوان به یک اپ جامع کاربردی و ساده درقالب خدمات شهرداری اشاره کرد. سوال 4 بیشتر خدمات مرتبط با خودرو که خدماتی باارزش افزوده میباشد. RE: اپلیکیشن تهران من (درس خدمات ارز ش افزوده) - M.shahriari - 19-12-2022 سوال 1 1-جستجوی متوفی 2-نرخ میادین میوه و تره بار 3-قبوض خدماتی 4-رزرو معاینه فنی 5-رزرو طرح ترافیک. سوال 2 مزایا:سهولت در استفاده-رابط کاربری ساده وزیبا-رزرو طرح ترافیک معایب:عدم ورود به برنامه درصورت نبود اینترنت-نبود تنظیمات و عدم پشتیبانی از تم تاریک-هدایت کاربر به مرورگر وب در بعضی ازگزینه ها سوال 3 میتوان به یک اپ جامع کاربردی و ساده درقالب خدمات شهرداری اشاره کرد. سوال 4 بیشتر خدمات مرتبط با خودرو که خدماتی باارزش افزوده میباشد RE: اپلیکیشن تهران من (درس خدمات ارز ش افزوده) - s.moradinejad - 23-12-2022 سوال 1 1-جستجوی متوفی 2-نرخ میادین میوه و تره بار 3-قبوض خدماتی 4-رزرو معاینه فنی 5-رزرو طرح ترافیک. سوال 2 مزایا:سهولت در استفاده-رابط کاربری ساده وزیبا-رزرو طرح ترافیک معایب:عدم ورود به برنامه درصورت نبود اینترنت-نبود تنظیمات و عدم پشتیبانی از تم تاریک-هدایت کاربر به مرورگر وب در بعضی ازگزینه ها سوال 3 میتوان به یک اپ جامع کاربردی و ساده درقالب خدمات شهرداری اشاره کرد. سوال 4 بیشتر خدمات مرتبط با خودرو که خدماتی باارزش افزوده میباشد RE: اپلیکیشن تهران من (درس خدمات ارز ش افزوده) - علی اصغر نوریان احمدی - 23-12-2022 خرید و رزرو طرح ترافیک RE: اپلیکیشن تهران من (درس خدمات ارز ش افزوده) - محمدامین خان بان زاده - 23-12-2022 سوال 1 1-جستجوی متوفی 2-نرخ میادین میوه و تره بار 3-قبوض خدماتی 4-رزرو معاینه فنی 5-رزرو طرح ترافیک. سوال 2 مزایا:سهولت در استفاده-رابط کاربری ساده وزیبا-رزرو طرح ترافیک معایب:عدم ورود به برنامه درصورت نبود اینترنت-نبود تنظیمات و عدم پشتیبانی از تم تاریک-هدایت کاربر به مرورگر وب در بعضی ازگزینه ها سوال 3 میتوان به یک اپ جامع کاربردی و ساده درقالب خدمات شهرداری اشاره کرد. سوال 4 بیشتر خدمات مرتبط با خودرو که خدماتی باارزش افزوده میباشد RE: اپلیکیشن تهران من (درس خدمات ارز ش افزوده) - zahra.rabk - 23-12-2022 سوال 1 1-جستجوی متوفی 2-نرخ میادین میوه و تره بار 3-قبوض خدماتی 4-رزرو معاینه فنی 5-رزرو طرح ترافیک. 2. مزایا:سهولت در استفاده-رابط کاربری ساده وزیبا-رزرو طرح ترافیک معایب:عدم ورود به برنامه درصورت نبود اینترنت-نبود تنظیمات و عدم پشتیبانی از تم تاریک-هدایت کاربر به مرورگر وب در بعضی از گزینه ها 3. میتوان به یک اپ جامع کاربردی و ساده درقالب خدمات شهرداری اشاره کرد. 4. بیشتر خدمات مرتبط با خودرو که خدماتی باارزش افزوده میباشد. |