تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
خوردن گوجه در بارداری و خواص آن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: سلامت و زیبایی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=78)
+--- موضوع: خوردن گوجه در بارداری و خواص آن (/showthread.php?tid=43672)



خوردن گوجه در بارداری و خواص آن - 7sanaz - 09-08-2020

فواید سلامتی‌بخش مصرف گوجه فرنگی در دوران بارداری
از خواص خوردن گوجه در بارداری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
[list=1]

[*]تقویت سیستم ایمنی:
همانطور که گفته شد، گوجه فرنگی حاوی ویتامین C و ویتامین A است. ویتامین C به جذب آهن کمک می‌کند، در حالی که ویتامین A سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌نماید، با عفونت‌ها مبارزه می‌کند و باعث ترمیم بافت بدن پس از زایمان می‌شود.

[*]بهبود روند انعقاد خون:
گوجه فرنگی خشک شده در زیر آفتاب حاوی ویتامین K است که به انعقاد خون کمک می‌کند و خطر خونریزی را کاهش می‌دهد.

[*]بهبود هضم:
فیبر گوجه فرنگی سیستم گوارش را سالم و قوی نگه می‌دارد.

[*]جلوگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی :
لیکوپن، یک آنتی اکسیدان قدرتمند موجود در گوجه فرنگی است که از آسیب سلولی، پره‌اکلامپسی و ناهنجاری‌های مادرزادی در نوزادان جلوگیری می‌کند.

[*]حفظ سلامت قلب:
اسید نیکوتین (اسید کلروژنیک) کلسترول بد را کاهش داده و قلب را در دوران بارداری سالم نگه می‌دارد. خوردن کلسترول به شما کمک می‌کند سطح کلسترول خود را پایین بیاورید و سلامتی قلبی شما را تضمین می‌نماید. گوجه دارای لیکوپن است، ترکیبی که به حفظ کلسترول کمک می‌کند و از قلب محافظت می‌نماید. علاوه بر این، سطح کلسترول LDL و تری گلیسیریدهای موجود در خون را کاهش می‌دهد.
https://gahvare.net/articles/thD9h/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%AF%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C[/list]