تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
خوردن سیر در بارداری و فواید آن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: سلامت و زیبایی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=78)
+--- موضوع: خوردن سیر در بارداری و فواید آن (/showthread.php?tid=43632)



خوردن سیر در بارداری و فواید آن - 7sanaz - 09-08-2020

مقدار مجاز خوردن سیر در بارداری
به طور کلی زنان باردار می‌توانند روزانه حدود دو تا چهار حبه سیر تازه مصرف کنند. این ترجمه به میزان تقریبی 600 تا 1200 میلی گرم عصاره‌ی سیر است. در دوران بارداری نیز می‌توانید بعد از مشاوره با پزشک حدود 0.03 تا 0.12 میلی لیتر روغن ضروری سیر استفاده کنید.
فواید خوردن سیر در طول دوران بارداری
اگرچه خوردن سیر در بارداری می‌تواند خطراتی به همراه داشته باشد اما در صورت مصرف متعادل و به جا می‌تواند بسیار مفید باشد. در ادامه برخی از فواید خوردن سیر در دوران بارداری آورده شده است:
1. باعث کاهش سطح کلسترول و خطر مشکلات قلبی می‌شود
سیر یک داروی معروف برای مشکلات قلبی ست. خوردن سیر در دوران بارداری می‌تواند احتمال بروز این عوارض را کاهش دهد. سیر دارای ترکیب آلیسین است که به تعادل سطح کلسترول کمک می‌کند.
2. به جلوگیری از سرطان کمک می‌کند
مصرف سیر می‌تواند از بروز سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ جلوگیری کند. خوردن سیر و پیاز می‌تواند خطر ابتلا به سرطان معده و استئو فاژال را کاهش دهد.
3. خطر عفونت‌ها را کاهش می‌دهد
خوردن سیر در بارداری می‌تواند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کرده و به مبارزه با بیماری‌های مختلف کمک کند. با استفاده از سیر در رژیم غذایی خود، می‌توانید با عفونت و سرماخوردگی یا آنفولانزا مقابله کرده و کودک خود را سالم نگه دارید.
4. به درمان مشکلات پوستی کمک می‌کند
خاصیت ضد میکروبی سیر، آن را به یک گزینه‌ی ایده‌آل برای درمان عفونت‌های پوستی یا حتی عفونت‌های دهان تبدیل کرده است. کاربرد موضعی سیر در چنین مواردی باعث تسکین می‌شود.
https://gahvare.net/articles/0Ze1F/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C