تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
فواید مصرف شیر در دوران حاملگی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: سلامت و زیبایی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=78)
+--- موضوع: فواید مصرف شیر در دوران حاملگی (/showthread.php?tid=43589)



فواید مصرف شیر در دوران حاملگی - 7sanaz - 09-08-2020

تغذیه‌ با انواع مختلف شیر در دوران حامگی
همه‌ی زنان یک نوع شیر خاص را ترجیح نمی‌دهند و همه‌ی شیرها هم مواد مغذی یکسان و هم اندازه‌ای ندارند برای مثال برخی از خانم‌های گیاهخوار به جای شیر گاو از شیر سویا استفاده می‌کنند که می‌تواند طعم و مزه‌ی متفاوتی به همراه داشته باشد و مسلماً مواد مغذی موجود در آن نیز با شیر گاو متفاوت است. در ادامه به معرفی خواص انواع مختلف شیر می‌پردازیم:
مصرف شیر گوسفند 
شیر گوسفند حاوی میزان زیادی ویتامین B و فولات است که برای رشد جنین می‌تواند بسیار مفید باشد. این شیر می‌تواند تاثیر زیادی در تنظیم فشار خون داشته باشد و پروتئین‌‌های آن نیز در سطح قابل قبولی قرار دارند که باعث رشد و افزایش وزن نوزاد می‌شود. شیر گوسفند یک ماده‌ی ضد سرطانی شناخته‌شده نیز هست.
مصرف شیر گاو 
شیر گاو در بسیاری از مناطق به وفور یافت می‌شود و در انواع خام، بدون چربی و طعم‌دار می‌تواند در دسترس باشد. شیر گاو سرشار از کلسیم، ویتامین‌‌های A ، D و E، پروتئین و اسیدآمینه‌‌های ضروری برای ساخت سلول در مادر و جنین است. ویتامین D برای جذب کلسیم بسیار ضروری است و از دیابت حاملگی جلوگیری می‌کند. ویتامین A موجود در شیر سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و بینایی را بهبود می‌بخشد. ویتامین E خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و در برابر انواعی از بیماری‌‌ها جلوگیری می‌کند. یک لیوان شیر می‌تواند 285 میلی گرم کلسیم داشته باشد.
مصرف شیر بادام
این شیر از آسیاب کردن بادام درختی و مخلوط کردن با آب بدست می‌آید. این شیر یک گزینه‌ی مناسب برای گیاهخوارانی است که به گلوتن و سویا حساسیت دارند و با این حال به دنبال مصرف شیر در بارداری هستند. این شیر سرشار از اسید فولیک، ویتامین B و ویتامین E، کلسیم، آهن پروتئین و فیبر است . و چربی اشباع و کلسترول بسیار کمی دارد. یک لیوان شیر بادام حاوی 7.5 میلی گرم کلسیم است.
مصرف شیر جوی دوسر
شیر دو سر فیبر بالا و کالری کمی دارد. این شیر یبوست را تسکین می‌دهد و و سطح قند خون را حفظ می‌کند. این شیر حاوی ویتامین‌‌های A و B است و مواد معدنی از جمله پتاسیم، فسفر و منگنز دارد. پروتئین این شیر کمتر از شیر گاو است. و در هر لیوان مقدار 120 میلی گرم کلسیم دارد که میزان نسبتاً مناسبی است.
مصرف شیر سویا 
برای تهیه‌ی شیر سویا، لوبیای سویا را آسیاب کرده و به آن آب اضافه می‌کند. این شیر حاوی همان میزان پروتئینی است که در شیر گاو وجود دارد و همچنین حاوی فیبر بالا و کلسیم نیز می‌باشد. چربی سالم موجود در شیر سویا برای قلب بسیار مفید است. شیر سویا حاوی آنتی اکسیدان‌های زیادی است که با سرطان مبارزه می‌کنند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌نمایند. یک لیوان شیر سویا حاوی 300 میلی گرم کلسیم است.
مصرف شیر بز 
شیر بز اگرچه در بین سایر شیرها یک گزینه‌ی محبوب نیست اما بسیار مغذی است و اگر به دنبال کیفیت بالا هستید ارزش امتحان کردن را دارد. دسترسی به این شیر نسبت به شیر گاو و گوسفند کمتر است با این حال از نظر پروتئین، ویتامین B2 و گلوبول‌های سفید غنی تر از آنها است. چربی سالم موجود در شیر بز به کاهش سطح کلسترول، تسریع در روند متابولیک و هضم غذا کمک می‌کند. مقدار ویتامین A موجود در شیر بز به راحتی جذب بدن می‌شود . یک لیوان شیر بز حاوی 283 میلی گرم کلسیم است. 
https://gahvare.net/articles/Mibzy/%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%B4%DB%8C%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C