تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
مصرف غذاهای تند در بارداری و عوارض آن - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: سلامت و زیبایی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=78)
+--- موضوع: مصرف غذاهای تند در بارداری و عوارض آن (/showthread.php?tid=43584)



مصرف غذاهای تند در بارداری و عوارض آن - 7sanaz - 09-08-2020

آیا خوردن غذاهای تند در بارداری برای جنین خطرناک است؟
مادران در طول بارداری ممکن است هوس‌های غذایی مختلفی داشته باشند و این امری طبیعی و اجتناب‌ناپذیر است. مثلاً ممکن است برخی از شما تمایل زیادی به خوردن فلفل تند در بارداری داشته باشید. حتی ممکن است بعضی روزها احساس کنید که خوردن‌ ترشی در بارداری بخصوص ترشی تند تنها چیزی است که می‌تواند حالتان را خوب کند!
فلفل یک ادویه بی‌نظیر با طعمی جذاب است که فواید زیادی هم دارد. با این ‌وجود بسیاری از مادران از عوارض غذاهای تند در بارداری به‌خصوص در سه ماهه اول آن، بسیار نگران هستند؛ زیرا خطر سقط جنین در این زمان بسیار بالاست. حتی برخی از مادران از خوردن فلفل تند قبل از بارداری نیز هراس دارند!
بگذارید یک خبر خوب به شما بدهیم:
مصرف غذای تند در بارداری  هیچ‌گونه تأثیر منفی بر روی کودک شما یا بارداری شما ندارد. بنابراین دیگر نیاز نیست بپرسید که "آیا فلفل باعث سقط جنین می‌شود یا نه" و یا اینکه "تأثیر فلفل سیاه بر روی جنین چیست" و دیگر سؤالات مشابه؛ چون پاسخ همه آن‌ها همین است.
شما مجازید که از مقادیر معقولی غذای تند در بارداری استفاده کنید. مثلاً اگر هوس خوردن فلفل سبز در بارداری را کرده‌اید، قدری میل کنید. نیازی هم نیست که خود را از خوردن ‌ترشی فلفل تند در بارداری محروم کنید! قدری از آن را در کنار غذایتان نوش جان کنید. با این ‌وجود، شما نباید در خوردن غذاهای تند در بارداری زیاده‌روی کنید، زیرا ممکن است دچار یکسری عوارض شوید. 
1. سوزش سر دل
اکثر زنان باردار در نتیجه تغییرات هورمونی و فشار ناشی از رشد رحم، دچار سوءهاضمه می‌شوند. سوزش سر دل یکی از شایع‌ترین مشکلات گوارشی دوران بارداری است که معمولاً از سه ماهه دوم تشدید می‌شود و در سه ماهه سوم بارداری به اوج خود می‌رسد. علت آن است که با پیشرفت بارداری و رشد بیشتر جنین در رحم شما، فشاری که به معده وارد می‌شود، افزایش می‌یابد. این باعث می‌شود اسید معده به داخل مری برگردد و باعث رفلکس اسید و سوزش سر دل شود.
بهتر است تا حد ممکن از مصرف غذاهایی مانند فلفل و سوسیس و کالباس در بارداری خودداری کنید؛ زیرا باعث تشدید رفلکس اسید و سوزش سر دل می‌شوند. این موضوع به ویژه در سه ماهه سوم بارداری، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.
اگر خیلی هوس خوردن غذای تند در بارداری را داشتید، بعد از خوردن آن، حتماً یک لیوان شیر بخورید تا سوزش سر دل شما به حداقل ممکن برسد. همچنین مصرف عسل پس از خوردن غذاهای تند در بارداری می‌تواند به جلوگیری از سوزش سر دل کمک کند.
2. بیماری صبحگاهی
بیماری صبحگاهی یا تهوع بارداری به دلیل تغییرات سطح هورمونی بدن در مراحل اولیه بارداری، بسیار شایع است. خوردن غذای تند در بارداری می‌تواند بیماری صبحگاهی را تشدید کند. به همین علت زنانی که دچار تهوع شدید هستند، می‌بایست خوردن غذاهای تند در بارداری را به‌کل فراموش کنند. این افراد حتی در سه ماهه اول بارداری نیز نمی‌توانند به سراغ غذاهای تند بروند، چراکه تهوع بارداری در این زمان شدیدتر از ماه‌های بعدی بارداری است. بنابراین اگر اخیراً بیماری صبحگاهی در شما تشدید شده است، لیست غذاهایی که در روزهای گذشته مصرف کرده‌اید را به‌دقت بررسی کنید.
https://gahvare.net/articles/TmKhE/%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C