تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
انواع آداب و رسوم جشن عروسی در جهان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir)
+-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=5)
+--- موضوع: انواع آداب و رسوم جشن عروسی در جهان (/showthread.php?tid=18261)



انواع آداب و رسوم جشن عروسی در جهان - site2017 - 12-02-2018

عروسی مراسمی سنتی است که آغاز زندگی مشترک یک زوج در تالار پذیرایی جشن گرفته می‌شود. این مراسم در کشورها و فرهنگ‌ها، ادیان و مذاهب، گروه‌های قومی و حتی طبقات اجتماعی گوناگون، به اشکال مختلفی برگزار می‌گردد.  جشن عروسی از مبحث کارکردی ازدواج جدا بوده و بخش قانونی و کارکردی ازدواج در کشورهای گوناگون، معمولاً در دفاتر قانونی انجام می‌شود
تاریخچه برخی از رسوم در جشن عروسی، به پیش از تاریخ می‌رسد. این‌گونه از رسوم، در فرهنگ بسیاری از ملل جهان مشترک است. تبادل حلقه ازدواج، تبادل پول مهریه و شیربها و مانند آن، هدیه دادن گل، میهمانی در شب عروسی (ولیمه)، موسیقی، شعرخوانی، دعا و خواندن کتب مقدس (مانند قرآن) در فرهنگ ملل گوناگون به شکل‌های مختلف و با جزئیاتی متفاوت وجود دارد. برخی دیگر از رسوم، مانند رقص عروس و داماد یا بریدن کیک،گرچه در برخی از فرهنگ‌ها مشابهند، ولی در تمامی فرهنگ‌ها وجود ندارند.
گاهی برخی از جشن‌های عروسی به صورت مشترک برگزار می‌شود. مثلاً عروسی دو برادر یا عروسی دو خواهر یا حتی دو دوست با همسرانشان. در فیلیپین چنین ازدواج‌هایی بدیمن تلقی می‌شوند. با این حال چنین عروسی‌هایی بسیار شایع است. برگزاری مراسم عروسی به صورت گروهی مانند ازدواج دانشجویی در برخی از جوامع شایع شده و این‌گونه مراسم بسیار ساده‌تر و کم‌هزینه‌تر برگزار می‌شود.
همزمان با این مراسم، در آئینی مشابه در ایران، دوازده هزار زوج ایرانی نیز زندگی مشترک خود را جشن گرفته‌اند
شاید بزرگترین جشن عروسی دنیا از این نوع، عروسی‌ای باشد که اکتبر ۲۰۰۹ میلادی، در حیاط دانشگاهی واقع در در نزدیکی سئول، پایتخت کره جنوبی برگزار شد. در این مراسم بیش از بیست هزار عروس و داماد از کشورهای مختلف جهان، آغاز زندگی مشترک خود را به صورت گروهی جشن گرفتند. هم‌زمان با این مراسم، در آئینی مشابه در ایران، دوازده هزار زوج ایرانی نیز زندگی مشترک خود را جشن گرفته‌اند
در اندونزی، عروس دندانهایش را سیاه می کند و برای اثبات اینکه در طول زندگی اش به همسرش خدمت می کند در طول مراسم ازدواج، پاهای داماد را می شوید. همچنین در هنگام رفتن عروس به خانه داماد، پاهای عروس نباید زمین را لمس کند. بنابراین به ناچار هرچقدر هم که مسافت دور باشد، عروس باید تا منزل داماد بر روی شانه های پدر و مادرش حمل شود
در جزیره جاوه در اندونزی که یکی از پرجمعیت ترین مناطق آن کشور است از کسانی که قصد ازدواج دارند، می خواهند که 25 موش در تله بیاندازند. این سنت به تقلید از حاکم جاوه صورت می گیرد و تلاشی برای نابودی موشهایی است که محصولات برنج را تهدید می کنند.
اما در هند، دخترانی که قصد ازدواج دارند مرد مناسب خود را در مراسم ویژه ازدواج می بینند و با عصا ضربه ای به سر و کمر وی می زنند. به باور آنها، مردان مستحق پیوند ازدواج طاقت ضربات محکمتراز این را نیز دارند.همچنین قبیله "تودا" در هند، در طول برگزاری جشن، باید عروس بر روی دست ها و زانو های خود راه برود تا به داماد برسد و داماد با گذاشتن پایش به سر عروس، موجب مبارکی این وصلت شود. در این نوع از مراسم عروس حلقه ازدواجش خود را در یکی از انگشتان پایش قرار می دهد.
 



RE: نرخ کلیک (CTR) - mahya68 - 12-02-2018

(12-02-2018, 04:04 PM)site2017 نوشته است: نرخ کلیک (CTR)   در ساخت سایت به نسبت کاربرانی که روی یک لینک خاص کلیک می کنند به تعداد کل کاربرانی که یک صفحه، ایمیل یا تبلیغ را دیده اند گفته می شود. که این نسبت معمولا برای اندازه گیری موفقیت یک کمپین تبلیغاتی بکار می رود. مانند کمپین های وب و ایمیل.
کار با نرخ کلیک برای کمپین ها فوق العاده است. اولین نمایش آنلاین آگهی که برای AT&T در وب سایت HotWired در سال 1994 به نمایش در آمد. که نرخ کلیک آن حدود 44% بوده است.

هدف

هدف نرخ کلیک این  است که بتوان نسبت کلیک به نمایش را برای تبلیغات آنلاین و ایمیل مارکتینگ اندازه گیری کرد. به طور کلی بالاترین نرخ CTR بیشترین تاثیر بازاریابی را بر روی کمپین ها و آوردن افراد به وب سایت شما دارد. اکثر وب سایت های تجاری طراحی شده اند تا یکسری از رفتار ها را مشخص نمایند، مانند: خرید کتاب، خواندن اخبار یا مقاله، تماشای ویدئو و یا موسیقی یا جستجو برای پرواز. مردم به ندرت برای تماشای آگهی وارد یک وب سایت می شوند، و یا برای دیدن تبلیغات به تماشای تلویزیون می نشینند.

ساختار

نرخ کلیک به تعداد کلیک شدن روی تبلیغ تقسیم بر کل نمایش گفته می شود. (تعداد دفعاتی که تبلیغ نمایش داده می شود ):
نرخ کلیک = کلیک (#) / نمایش (#)

تبلیغات آنلاین CTR

حال اگر این مقیاس را بخواهیم به درصد تبدیل کنیم آن را در 100 ضرب می کنیم. به عنوان مثال اگر یک بنر 100 بار تحویل داده شده است (100 نمایش) و یک کلیک دریافت کند پس درصد نرخ کلیک آن 1% خواهد بود.
زمانی که بنر تبلیغات برای اولین بار شروع بکار کند، غیر طبیعی نیست که نرخ کلیک آن بالای پنج درصد برود. در حال حاضر نرخ کلیک به طور متوسط نزدیک به 0.2 یا 0.3 درصد است. در اکثر موارد نرخ کلیک 2% بسیار موفق به شمار می رود. اگرچه این نرخ به شدت به شرایط و تبلیغ بستگی دارد. میانگین نرخ کلیک در دهه 1990 حدود 3% بوده که در سال 2002 به حدود 0.4% - 2.4% رسیده است. در حالی تبلیغ کنندگان در حال افزاش پرداختی برای افزایش ctr سایت خودشان هستند. به همین دلیل با پرداخت های پایین نمی توان به مقدار زیاد در این زمینه رسید.
تبلیغات مدرن از نمایش بنرها عبور کرده اند. موتور جستجوهای مشهور مانند بینگ و گوگل به تبلیغ کنندگان این اجازه را می دهند تا تبلیغات را کنار نتایج جستجوهای این موتورهای جستجو به نمایش در بیاورند. این تبلیغات شامل لینک ، متن، تلفن، آدرس و یک صفحه نمایش محصولات می تواند باشد.به علاوه این گونه تبلیغات به کسانی نمایش داده می شود که به دنبال آن محصول هستند و برای پیدا کردن محصولی خاص در موتورهای جستجو گوگل و بینگ جستجو می کنند. و مانند بنرهای تبلیغاتی به تمام کاربران نمایش داده نمی شود. که این خود با عث افزایش CTR می شود. زیرا اینگونه تبلیغات در تعیین کاربران هدفمند عمل می کنند. اینگونه تبلیغات به شکل Pay Per Click هستند.

نرخ CTR ایمیل

[تصویر:  1455700090-email_icon-1200x800.png]

نرخ کلیک ایمیل ها به تعداد کلیک روی لینک ایمیل های دریافت شده به صفحاتی که وارد آن ها می شود می گویند.
نرخ کلیک ایمیل به شکل نهایی درصد نمایش داده می شود، و از تقسیم تعداد کلیک ها بر تعداد پیغام های ارسالی به دست می آید.
بیشتر ایمیل مارکتینگ ها برای فهم تاثیر بازاریابی و موفقیت از اندازه گیری هایی نظیر open rate، bounce rate و سایر اندازه گیری ها برای کمپین ها استفاده می کنند. به طور کلی،  CTR ایده آلی وجود ندارد. این متد اندازه گیری بر اساس نوع ایمیل، تعداد ارسال ایمیل، و لیست کسانی که به آن ها ارسال می شود و اینکه چگونه با مخاطبان شما می تواند ارتباط بر قرار کند و بسیاری از عوامل دیگر می تواند متفاوت باشد. حتی زمان های خاصی از روز نیز می تواند این نرخ را تغییر بدهد. در روزهای جمعه این نرخ کلیک ایمیل، از سایر روزها تقریبا بیشتر است.
هر ساله مطالعاتی برای تاثیر بیشتر نرخ کلیک در ایمیل مارکتینک انجام می شود.
مرسی
مرسی مفید بود 

هدایای تبلیغاتی - ساعت دیواری تبلیغاتی - هدیه تبلیغاتی - هدایا تبلیغاتی - فلش مموری تبلیغاتی - جعبه پذیرایی تبلیغاتی